2 Μαΐ 2012

Ποιοί είναι οι επτά (-7-) δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν με το ΚΚΕ

Επτά δημοσιογράφους συμπεριλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις προσεχείς εκλογές, προεξαρχόντων της Λιάνας Κανέλλη και του Νίκου Μπογιόπουλου.


Νίκος Μπογιόπουλος (Επικρατείας)
Πολιτικός συντάκτης στον «Ριζοσπάστη» από το 1992 και μέλος του ΚΚΕ από το 1996. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεργάστηκε κατά καιρούς με διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά. Αποτελεί συχνό εκπρόσωπο του ΚΚΕ σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και είναι ιδιαίτερα γνωστός για την πρακτική του να επιχειρηματολογεί με την προσκόμιση αριθμητικών μεγεθών και λοιπών στοιχείων.

Λιάνα Κανέλλη (Α’ Αθηνών)
Εργάστηκε ως ανταποκρίτρια του ABC- USA κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου. Έχει εργαστεί επίσης στους τηλεοπτικούς σταθμούς SEVEN X, STAR CHANNEL, ANT1, ΣΚΑΪ και έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες «Απογευματινή», «Τα Νέα» και «Το Βήμα». Από το 1997 εκδίδει το περιοδικό «Νέμεσις¨».
*Βουλευτής: Στις εκλογές του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009 εκλέχτηκε βουλευτής Α’ Αθήνας με το ΚΚΕ.
*ΤΙΡ: Ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση (1976) και από τις πρώτες στην ιδιωτική (εκφώνησε το πρώτο δελτίο ειδήσεων του MEGA τον Νοέμβριο του 1989).

Γιώργος Φιλιππάκης (Α’ Αθηνών)
Από εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και απλήρωτος εργαζόμενος του ALTER, κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής. Γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ εξέπληξε με την απόφασή του να δώσει ακόμη μία μάχη μετά την συνδικαλιστική του πορεία, διεκδικώντας την είσοδό του στη Βουλή.

Γιώργος Αντωνίου (Αργολίδα)
Δημοσιογράφος εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, με πλούσια πορεία σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Αργολίδας. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη λαογραφική έρευνα. Για το ερευνητικό του έργο έχει τιμηθεί δύο φορές (2003 και 2004) από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «ο Παλαμήδης» (2001), καθώς και άλλους φορείς του νομού.

* Υποψήφιοι δημοσιογράφοι είναι επίσης οι Λούλα (Κονδυλία) Καρατζά στη Β’ Αθηνών, η Αθηνά Ζυμάρη στη Β’ Πειραιά και ο Στάθης Κεραμίδας στην Αχαΐα.

πηγή: http://www.soccerplus.gr/article/kke-poioi-dimosiografoi-katebainoyn-ypopsifioi

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη