9 Μαΐ 2012

Στη σύσκεψη υπό τον Κ.Παπούλια παρέπεμψε ο Καμμένος

Διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει αναγκαία κοινοβουλευτική πλειοψηφία για συγκρότηση κυβέρνησης αντιμνημονιακού μετώπου, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των...
διερευνητικών επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Επίσης, είπε ότι κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκαν διαφορές σε θέματα όπως η ονομασία της ΠΓΔΜ, η παράνομη μετανάστευση και η Θράκη.

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι δεν προχώρησαν στη συζήτηση με τον κ. Τσίπρα, καθώς δεν υπάρχει πιθανότητα συγκρότησης κυβέρνησης αντιμνημονιακού μετώπου.

Είπε, όμως, ότι αν τα άλλα κόμματα αποφασίσουν να αναγνωρίσουν το λάθος τους και αποσύρουν τις υπογραφές τους, μπορεί να σχηματισθεί μια οικουμενική κυβέρνηση για την κατάργηση του μνημονίου, την ανακήρυξη ΑΟΖ και την τιμωρία αυτών που ενέπλεξαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση στη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας .

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Πέμπτη στις 13:00, προφανώς για να καταθέσει την εντολή, στην περίπτωση που δεν θα έχει σχηματιστεί κυβέρνηση, όπως είναι και το πιο πιθανό.

Το βράδυ της Τετάρτης και μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του, ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θα ενημερώσει τους βουλευτές για τις επαφές με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και θα αναφερθεί στις προοπτικές που διαγράφονται για το πολιτικό σύστημα και τη χώρα.
ΔΟΛ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη