4 Μαΐ 2012

Κρίσιμη συνέλευση της "Κοινωνίας Μελών Άρη"

Γέμισε το Βελλίδειο η "Κοινωνία Μελών Άρη". Αυτή την ώρα, πάνω από 1.500 οπαδοί του Άρη, βρίσκονται στο Βελλίδειο, για την γενική συνέλευση, που γίνεται σε μια εποχή,...
μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.
Η Ημερήσια Διάταξη:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Επανεξέταση απόφασης προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου παράτασης θητείας Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
3. Πρόταση ανανέωσης ή μη, εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4. Πρόσκληση και Προϋποθέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος - Μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Αλλαγής μετοχικής σύνθεσης ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
5. Διάφορα θέματα.


Δικαίωμα λόγου και ψήφου θα έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2012, δηλαδή όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους για την περίοδο 1/1/2012-31/12/2012.

Εγγραφές και ανανεώσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο της υποδοχής της αίθουσας έως και τις 18:00.

Η πρόσβαση στο χώρο της συνέλευσης θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της κάρτας εισόδου. Τα μέλη μπορούν να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο χώρο της υποδοχής της αίθουσας μόνο με την επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης, ή οποιουδήποτε άλλου δημοσίου εγγράφου με φωτογραφία.

Οι δημοσιογράφοι θα παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου τους από τη Γραμματεία. Δεν θα επιτραπεί η ραδιοφωνική ή τηλεοπτική αναμετάδοση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ η λήψη πλάνων θα επιτρέπεται μέχρι και την έναρξή της.

Για ορισμένα θέματα έχει προβλεφθεί ψηφοφορία με κάλπες και για το λόγο αυτό, ο εκλογικός κατάλογος θα κλείσει την Παρασκευή 4/5 στις 18:00 και τη διαδικασία των εγγραφών και ανανεώσεων θα επιβλέπει η Εξελεγκτική Επιτροπή και εκπρόσωποι του Νομικού Τμήματος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία με κάλπη θα επιτρέπεται μόνο μετά την επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης, ή οποιουδήποτε άλλου δημοσίου εγγράφου με φωτογραφία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη