12 Μαΐ 2012

Χαμός στην Πλατεία Ταξίμ της Πόλης από γαβροβάζελους, με έναν τραυματία!

Η ένταση στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού συνεχίστηκε και σήμερα, καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Σοφιάς.

Σημαντικός αριθμός οπαδών του Παναθηναϊκού, που μένουν στην περιοχή της Αγιάς Σοφιάς, συναντήθηκε με ..
οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαιναν βόλτα για να δουν τα αξιοθέατα, και ακολούθησαν συμπλοκές με... μπουνιές και ανταλλαγή μπουκαλιών.

Από τις συμπλοκές, ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η τουρκική αστυνομία κράτησε εντός της Αγιάς Σοφιάς τους οπαδούς του Ολυμπιακού μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μένουν απ' έξω.

Τελικά, ύστερα από δύο ώρες οι "πράσινοι" αποχώρησαν και η τουρκική αστυνομία επέτρεψε στους "ερυθρόλευκους" να συνεχίσουν την περιήγησή τους στην Κωνσταντινούπολη.

Mετά τις... εμφύλιες συμπλοκές οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Αγιά Σοφιά, οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν σε... ελληνοτουρκικό επίπεδο με οπαδούς του Παναθηναϊκού να συμπλέκονται με αντίστοιχους της Γαλατάσαραϊ στην πλατεία Τακσίμ!

Σε μία μέρα όπου στην Κωνσταντινούπολη διεξάγεται και το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι Φενέρμπαχτσε-Γαλατάσαραϊ, τα επεισόδια δίνουν και παίρνουν και αυτή τη φορά το επίκεντρο της έντασης ήταν η πλατεία Τακσίμ, εκεί όπου οπαδοί της Γαλατά και του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν χρησιμοποιώντας καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει χημικά για να διαλυθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων και δεν έλειψε και το ξύλο κατά των "πρασίνων", που απομακρύνθηκαν από την πλατεία.
soccerplus.gr

δείτε το video εδώ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη