4 Μαΐ 2012

Πανοζάχος: "Μαζί κερδίζουμε την ελπίδα"

Οδεύουμε προς τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών στην πατρίδα.
Κυρίαρχο αίσθημα όλων είναι ο φόβος και η αβεβαιότητα για το αύριο κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Αν ο κάθε άνεργος θα καταφέρει να έχει εργασία, αν ο ήδη εργαζόμενος θα μπορέσει να διατηρήσει τη θέση του, αν θα υποβληθούμε σε νέες δοκιμασίες με φορολογικές επιδρομές, αν…..

Σε κλίμα φόβου ζουν και τα κόμματα που διεκδικούν μια θέση στο κοινοβούλιο.
Κάθε πολιτικός σχηματισμός μετρά της δυνάμεις του και προσαρμόζεται κατά περίπτωση. Μοναδική εξαίρεση η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς που βαδίζουν σταθερά, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Οι θέσεις του και οι απόψεις του δεδομένες από την αρχή. Παρουσιάζει βιώσιμο σχέδιο πολιτικής εξόδου από την κρίση και μέτρα ανάπτυξης. Δεν ταλαντεύεται, δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για μια άλλη Ελλάδα. Τις συνέπειες του μνημονίου τις βιώνουμε όλοι καθημερινά και αυτές θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την 7η Μαΐου. Δεν μας τρομάζει, γιατί γνωρίζουμε, δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας γιατί τις αντιμετωπίσαμε, δεν μπαίνουμε σε διαδικασία σύμπραξης γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στον Ελληνικό λαό.
Καλούμαστε να δώσουμε τα πάντα για να τ’ αλλάξουμε όλα. Και θα το κάνουμε γατί μπορούμε. Δεν υποσχόμαστε στους ψηφοφόρους μας, γιατί θέλουμε να τους κοιτάμε στα μάτια, λέμε την αλήθεια αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις. Τολμάμε στα δύσκολα να ζητάμε τη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί έχουμε τον τρόπο να βγάλουμε τη χώρα από το τούνελ που μας οδήγησε το ΠΑΣΟΚ. Αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας με επιχειρήματα. Πιστεύουμε στην κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα, ότι θα καταλάβει σε ποιον μπορεί να εμπιστευθεί το μέλλον των παιδιών του, θα στηρίξει το πρόγραμμα της ΝΔ, θα δώσει τη δυνατότητα σε χρήσιμους και όχι αρεστούς ανθρώπους να τον εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο. Η επιλογή μας πρέπει να είναι συνειδητή και όχι αδιάφορη και επιπόλαιη, μπορούμε να προτάξουμε τη λογική και όχι την εκδίκηση. ΜΑΖΙ κερδί_ΖΟΥΜΕ την ΕΛΠΙΔΑ, μαζί θα τα καταφέρουμε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη