4 Μαΐ 2012

Δήλωση στήριξης της Νέας Δημοκρατίας από τον Αντιπεριφερειαχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα

Μετά την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, και ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής,  ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές σε ολόκληρη την μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλες
περιπέτειες. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια σταθερή, ισχυρή κυβέρνηση που θα τρέξει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και κυρίως θα αναλάβει άμεσα αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για να βγούμε από το οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.
Στις 6 Μαΐου, αποφασίζουμε να αφήσουμε πίσω το παρελθόν που μας πληγώνει για να οικοδομήσουμε το μέλλον που πραγματικά μας αξίζει. Οι εθνικές εκλογές δεν είναι στοίχημα, είναι απόφαση. Οι κρίσιμες αποφάσεις απαιτούν σύνεση και νηφαλιότητα. Η Ελλάδα, παρά την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση και τον θυμό των πολιτών, χρειάζεται τη θετική επιλογή, τη θετική προοπτική. Χρειάζεται όραμα, σχέδιο και πραγματική βούληση για να αλλάξει πορεία.
Δε μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον μας σε εκείνους που μόνο καταγγέλλουν και δεν έχουν ή δε θέλουν να προτείνουν ένα εναλλακτικό, εφαρμόσιμο σχέδιο. Δε μπορούμε να εμπιστευτούμε ούτε εκείνους που με τις αποφάσεις τους οδήγησαν την Ελλάδα στο σημείο αυτό και τώρα προεκλογικά, υπόσχονται ότι θα κάνουν όλα όσα δεν έκαναν ως υπουργοί τα τελευταία χρόνια.
Την Κυριακή γυρίζουμε την πλάτη στους ανεύθυνους, τους καιροσκόπους, τους ακραίους και επιλέγουμε υπεύθυνα, μυαλωμένα, καθαρά. Αποφασίζουμε για την Ελλάδα που θέλουμε να οικοδομήσουμε. Κάνουμε θετική επιλογή, ψηφίζουμε προοπτική, ανάπτυξη, ελπίδα, στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Όλοι οι Έλληνες μαζί, ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη