17 Μαΐ 2012

Ο Σαμαράς έδωσε την προεκλογική κατεύθυνση: Αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Αλλάζει προεκλογική στρατηγική η Ν.Δ., αφήνει το ΠΑΣΟΚ που παραπαίει και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που δείχνουν δραματική πτώση στις μετεκλογικές δημοσκοπήσεις και επικεντρώνει την προεκλογική του τακτική αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας στο κόμμα της Αριστεράς αλαζονεία και σύγχυση.

"Έδειξαν ήδη το πραγματικό τους πρόσωπο, επιδιώκουν να τα σπάσουμε με την Ευρώπη, δεν έχουν σχέδιο και αυτά που λένε καθημερινά οδηγούν σε πολύ χειρότερα από αυτά που ζούμε ήδη", υποστήριξε.
"Πότε για τις καταθέσεις που θέλουν να τους βάλουν χέρι, πότε για τις επενδύσεις που είναι μαθημένοι να τις διώχνουν, πότε για τις επιχειρήσεις που...
θέλουν να τις φορολογήσουν και να τις κλείσουν πότε για την αστυνομία", συμπλήρωσε.
Επισήμανε μάλιστα πως υπάρχει και ο φόβος για τον ίδιο τους τον εαυτό, τονίζοντας πως τρόμαξαν επειδή απέκτησαν ξαφνική δύναμη που δεν περίμεναν.
"Τρόμαξαν και οι ίδιοι από την ευθύνη μιας πιθανής διακυβέρνησης, είναι ανέτοιμοι και ανίκανοι να κυβερνήσουν", υπογράμμισε.
Αναφερόμενος στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι "είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία".
Μίλησε ακόμη για "Συνασπισμό από συνιστώσες της γκρίνιας" και συμπλήρωσε πως δεν είναι κόμμα ευθύνης, καθώς εκτονώνουν τους εαυτούς τους με διαμαρτυρία, αλλά είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.
Έθεσε παράλληλα τη Νέα Δημοκρατία σε θέση μάχης εν όψει των νέων εκλογών της 17ης Ιουνίου. "Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε με πίστη, με ενότητα, με αγάπη για την Πατρίδα, ένα μέτωπο αποφασισμένων Ελλήνων, και θα την κερδίσουμε! Όπως κέρδισαν χθες, με μια μεγαλειώδη νίκη, αυξάνοντας τα ποσοστά τους, οι φοιτητές μας της ΔΑΠ στα Πανεπιστήμια", τόνισε.
Ανέφερε μάλιστα πως θα πρέπει να τρέξουν παντού με συντονισμό και ομοιογένεια στις θέσεις τους, με την υποχρέωση ο καθένας να έρχεται σε επαφή με το κόμμα, ώστε να υπάρχει ενιαίος λόγος κι όχι αντικρουόμενα μηνύματα. "Ώστε να χτίζουμε λόγο πειστικό και αιχμηρό, απέναντι στα ξύλινα συνθήματα του λαϊκισμού", συμπλήρωσε.
Υπογράμμισε εκ νέου ότι η μάχη αφορά το αν η Ελλάδα θα παραμείνει μέσα στην Ευρώπη ή θα φύγει, χάνοντας πολλά και ρισκάροντας ακόμη περισσότερα.
Ο ελληνικός λαός, όπως είπε, έχει μπροστά του δύο δρόμους. "Από τη μία να αλλάξουμε τα πάντα στην ελλάδα και από την άλλη να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη