22 Μαΐ 2012

Ακροαριστεροί τραμπούκοι φασίστες έδειραν βουλευτή

Με πρόσχημα τον ....αντιφασισμό, ένα μάτσο πληρωμένοι φασίστες, επιδίδονται τα τελευταία χρόνια σε βιαιοπραγίες, που σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα ξεσήκωναν τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου. Στην Ελλάδα υποθάλπουν το αβγό του φιδιού και τα φασισταριά, εφόσον είναι αρεστά στην Αμερικανική πρεσβεία και..
δεν ενοχλούν το σύστημα, το οποίο χρειάζεται αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους.
Μάλιστα κάποιοι που έχουν το φασισμό στο DNA τους, το σκέφτονται να καταδικάσουν τη βία, όταν το θύμα έχει "δεξιά" χαρακτηριστικά !
Τελικά όλοι οι δεξιοί είναι ηλίθιες κότες που κάθονται να τους δέρνουν και να τους σκοτώνουν οι εξουσιαστές δεκαετίες τώρα κι όλοι οι αριστεροί έχουν τη βία στο αίμα τους;


Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Την ώρα που στην Πειραϊκή Πατραϊκή γινόντουσαν επεισόδια, αντιεξουσιαστές μπήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Super B στο δελτίο ειδήσεων του οποίου μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης. Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και ....
του έσκισαν τα ρούχα.Οι αντιεξουσιαστές χτύπησαν με καδρόνι στο χέρι και τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή που επιχείρησε να τους χωρίσει.
Την επίθεση πραγματοποίησαν τριάντα άτομα που έμαθαν πως ο Μιχάλης Αρβανίτης θα μιλούσε στο κανάλι.
dete.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη