2 Μαΐ 2012

ΟΑΣΘ, ΙΚΑ και Τζιτζικώστα επισκέφθηκε ο Δ.Πανοζάχος

Τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) επισκέφθηκε σήμερα ο Δημήτρης Πανοζάχος και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Στεφανίδη, μέλη της διοίκησης του..
σωματείου και εργαζόμενους. Οι υπηρεσίες του ΟΑΣΘ είναι πολύ καλύτερες από τις αντίστοιχες της Αθήνας, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης προκειμένου οι υπηρεσίες που παρέχονται να είναι στο μέγιστο βαθμό για τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Ο κ. Πανοζάχος είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί και το μηχανοστάσιο, τη συντήρηση των λεωφορείων σχολιάζοντας τον άρτιο έλεγχο που γίνεται στα οχήματα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε ο Δημήτρης Πανοζάχος. Κατά τη συνάντηση οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον της Θεσσαλονίκης. Η διαχείριση της κρίσης και η υπέρβαση αυτής, είναι υπόθεση και των τοπικών κοινωνιών και οφείλουμε όλοι μαζί να την αντιμετωπίσουμε και θα το πράξουμε, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πανοζάχος. ο οποίος είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί και τα περιφερειακά κλιμάκια προετοιμασίας των εκλογών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Επόμενος σταθμός του κ. Πανοζάχου το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αριστοτέλους. Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυριότερος ασφαλιστικός φορέας της χώρας, ο κ. Πανοζάχος επεσήμανε ότι η μακροημέρευση του φορέα θα κριθεί από τη μείωση της ανεργίας, καθώς αυτή θα επηρεάσει την αύξηση των εσόδων. Η κρατική ασφάλιση έχει αναδιανεμητικό χαρακτήρα, επεσήμανε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη εκσυγχρονισμού του φορέα σε όλα τα επίπεδα (π.χ μηχανογράφηση).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη