23 Μαΐ 2012

Η μαντινάδα του Νίκου Ζωιδάκη για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Νίκος Ζωιδάκης ήταν σήμερα καλεσμένος στα «Κορίτσια για σπίτι» και μίλησε για την πολιτική κατάσταση της χώρας.
Σχολίασε τους πολιτικούς αρχηγούς της χώρας μας και έφτιαξε μαντινάδες για τον καθένα ξεχωριστά. Για τις επερχόμενες εκλογές ο Νίκος Ζωιδάκης δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσει, αλλά δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρχίζει να τον πείθει.
Η μαντινάδα που του αφιερώνει είναι :

«Αν θα την πάρεις την πρωτιά θα σου πω μια λέξη. 
Να μην προδώσεις το λαό ποτέ σου βρε Αλέξη». 

Για τον Βαγγέλη Βενιζέλο είπε χαριτολογώντας ότι πρέπει να κάνει δίαιτα επειγόντως ενώ αυτό που τον πίκρανε είναι ότι πείραξε ανθρώπους οι οποίοι μοχθούσαν να πάρουν μια σύνταξη και με τσαμπουκά τους την κόβει .Αν θέλει να κόψει κάποιου την σύνταξη ας κόψει την δικιά του .Ενώ η μαντινάδα που του αφιερώνει είναι :
«Μια μαντινάδα θα του πω , ότι πολύ το θέλω, 
τσοι γέροντες λίγη προσοχή Βαγγέλη Βενιζέλο ».

Στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας , Αντώνη Σαμαρά η μαντινάδα που αφιέρωσε είναι :
«Σου φάνηκε περίεργο που έβγαλα γελάκια; 
Δεν είναι καθόλου πονηρό .Γυαλίζουν τα γυαλάκια.».
Πηγή:taxalia.blogspot.com
Ενώ αυτό που πιστεύει για τον ίδιο είναι : «Πιστεύω ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός ντε και καλά. Με το ζόρι όμως δεν γίνεται , ο κόσμος σε κάνει Πρωθυπουργό. Άσε τον κόσμο να κρίνει ».

Η αφιέρωση που έκανε στην Μέρκελ είναι : «Ποια είναι αυτή που τόλμησε να τα βάλει μαζί μας . Είναι τρελή ή προτίμα να δει την δύναμή μας ; ».
Για τον Γ.Γραμματέα της Χρυσής αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο σχολίασε : «Αν είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι είναι λάτρης του Χίτλερ , αυτό με απογοητεύει ». Ενώ η μαντινάδα που του αφιερώνει είναι: «Άντρας λογάτε μόνο αυτός που σκύβει το κεφάλι, όταν πουλούν παλικαρίες και εγωισμούς οι άλλοι»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη