2 Μαΐ 2012

Μη ξεχνάς το ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ

σκέψου το μνημόνιο
Σπυρίδωνος Σουσάνη

Θυμήσου τι μας έλεγαν ΠΑΣΟΚ και Γιωργάκης , Μπακογιάννη και άλλοι λοιποί συγγενείς του συστήματος για την καταστροφή της Κύπρου εάν δεν υπέγραφε το σχέδιο Ανάν.

Ώρες ατέλειωτες περισπούδαστων αναλύσεων του συστήματος, σε Ελλάδα και Κύπρο για τα δεινά που θα περίμεναν την Κύπρο αν δεν υπέγραφε.
Ποταμοί χρημάτων σε μισθωμένους κονδυλοφόρους για την ανάπτυξη θέσεων υπέρ του σχεδίου και της ολοκληρωτικής καταστροφής και τρομοκράτησης του λαού αν δεν υπέγραφε η Κύπρος. Εγχώρια και ξένα ΜΜΕ στο παιγνίδι.
Υπήρξε κάποιος Παπαδόπουλος με παντελόνια που δήλωσε ότι παρέλαβε κράτος και δεν θα παρέδιδε κοινότητα. Η Κύπρος σώθηκε και μεγαλουργεί με τα πετρέλαιά της
χάρη στην αποφασιστικότητα ενός άνδρα με πολύ βάρος του Τάσσου Παπαδόπουλου.
Το μνημόνιο είναι άλλης μορφής σχέδιο Ανάν.
Είναι η διάλυση της Ελλάδος στα σχέδια Κίσσινγκερ. Διάλυση κοινωνική και οικονομική. Υποδούλωση της Ελλάδος στο Δ΄ οικονομικό Ράϊχ της Γερμανίας και του Διεθνούς καπιταλισμού.
Ακόμη και ΟΟΣΑ αναφέρει σήμερα ότι φορολόγηση και μείωση μισθών είναι εναντίον της ανταγωνιστικότητας. Όμως στο όνομα της ανταγωνιστικότητας ,οι πιστωτές μας αντάμα με Έλληνες πολιτικούς δωσίλογους μας παρέδωσαν αμαχητί στα νύχια του ΔΝΤ και της Μέρκελ.
Μας τρομοκρατούν ότι αν δεν κυβερνήσει η εταιρεία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. οι διορισμένοι δωσίλογοι και δολοφόνοι ενός έθνους, θα καταστραφούμε. Αφού μας λήστεψαν και μας διέλυσαν, μας πέταξαν στην θάλασσα μιλάν τώρα για σωσίβιο και παριστάνουν τους σωτήρες.
Τα δύο πρώην μεγάλα και νυν μικρά κόμματα πρέπει να εξαφανισθούν. Κάθε ψήφος σε αυτά τα κόμματα και σε νέα μικρά που δεν καλύπτουν το 3% είναι χαμένη ψήφος και βόλι στην καρδιά της πατρίδας.
Έλληνες ψηφοφόροι ψηφίστε νέα κόμματα που ειναι ενάντια στο μνημόνιο και μη τρομάζετε από τις σειρήνες του τρόμου που οι μνημονιακοί θεωρούν μονόδρομο.
Σημασία έχει η εθνική κυριαρχία ο πλούτος της χώρας για να κερδίσουμε ότι μας έκλεψαν .
Προτιμούμε σήμερα την οικονομική στενότητα για να είμαστε περήφανοι αύριο για τις επιλογές μας.
Θα υπάρξει και στην Ελλάδα ένας Παπαδόπουλος Τάσος ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη