9 Μαΐ 2012

Π. Ψωμιάδης: Υποχρέωση του Σαμαρά να ενώσει την Κεντροδεξιά! Θα συναντηθώ με Καμμένο!

Κάλεσμα προς τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει πρωτοβουλία επανένωσης της κεντροδεξιάς παράταξης απηύθυνε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι ο κ. Ψωμιάδης ζήτησε από τον...


Αντώνη Σαμαρά να καλέσει «πανστρατιά για ένα ενιαίο και ευρύ κεντροδεξιό μέτωπο προκειμένου να αποφύγει ο τόπος την ακυβερνησία».

Ο κ. Ψωμιάδης αποκάλυψε ότι ακόμη και σήμερα το πρωί δέχτηκε πρόταση να τεθεί επικεφαλής σε ψηφοδέλτιο επικρατείας. «Παρ’ όλα αυτά θεώρησα χρέος μου να αναλάβω μια πολύ συγκεκριμένη πρωτοβουλία» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «την πρωτοβουλία αυτή υπαγορεύει το ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα με βάση το οποίο το άθροισμα των κομμάτων της κεντροδεξιάς θα έδινε αυτοδυναμία και κυρίως θα απέτρεπε την ακυβερνησία».

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, προκειμένου να του ζητήσει να συμμετάσχει σε μία μεγάλη κεντροδεξιά πανστρατιά για το καλό της χώρας.

Για τον εαυτό του τόνισε ότι ήταν έτοιμος να ιδρύσει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ αλλά δεν το έκανε. "Το πολιτικό μου μέλλον θα το οδηγήσουν οι εξελίξεις" τόνισε.

Τόνισε την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας ότι πρέπει να συγκληθεί συνέδριο της κεντροδεξιάς. Καταδίκασε τις επιθέσεις στελεχών της ΝΔ προς τον Πάνο Καμμένο καταλογίζοντας ωστόσο ακραίες θέσεις στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. "Είμαστε όλοι παιδιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μοίρασε στους δημοσιογράφους τις έξι επιστολές που απέστειλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην έναρξη της συνέντευξης τύπου ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους προσθέτοντας ότι τα μεγάλα κανάλια τον έχουν αποκλείσει λόγω των θέσεων του για το μνημόνιο και το σκοπιανό.

από το thestival.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη