23 Μαΐ 2012

Ληστές έκαναν "Σικάγο" την Ηλιούπολη της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Πειραιά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δυο ληστών, οι οποίοι με την απειλή καλάσνικοφ άρπαξαν... άγνωστο χρηματικό ποσό από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες βγαίνοντας από την τράπεζα επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να τη βάλουν μπροστά και την εγκατέλειψαν.

Στη συνέχεια, με την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν διερχόμενη οδηγό ενός τζιπ, την ανάγκασαν να βγει από το όχημα της, το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λεωφόρο Βουλιαγμένης πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών, ενώ λίγη ώρα αργότερα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και κατά διερχόμενου οδηγού ταξί στην λεωφόρο Αμφιθέας με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι.

Ακολούθως πήραν το ταξί και κινήθηκαν προς το Φάληρο όπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ακινητοποίησαν άλλο οδηγό ταξί, αφαίρεσαν το όχημα του και τράπηκαν σε φυγή προς τον Πειραιά.

Newsroom ΔΟΛ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη