4 Μαΐ 2012

Ανθρωποειδή βασάνισαν γερόντισσα μέχρι θανάτου

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που δεν δίστασαν να βασανίσουν μέχρι θανάτου μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη αναζητούν οι διωκτικές αρχές των Ιωαννίνων.


Το αποτρόπαιο έγκλημα, που έχει προκαλέσει σοκ και δέος στους κατοίκους της περιοχής, αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του και πήγε στο σπίτι της, κοντά στην πλατεία Πάργης.

Οταν άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή και το σπίτι αναστατωμένο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, άντρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή.

Από πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 64χρονη γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας από αγνώστους, οι οποίοι είχαν μπει στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, δεμένη στα χέρια και τα πόδια με μονωτική ταινία και έφερε χτυπήματα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με αιχμηρό αντικείμενο.

Μάλιστα οι δράστες για να βάλουν τέλος στη ζωή της άτυχης γυναίκας τη στραγγάλισαν με μονωτική ταινία. Η γυναίκα υπέστη τα φρικτά βασανιστήρια μέχρι να αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ η Σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από το σπίτι, που θα εξεταστούν από ειδικούς, με την ελπίδα η αστυνομία να φτάσει στα ίχνη των αδίστακτων δραστών.

ΕΣΠΡΕΣΣΟ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη