18 Μαΐ 2012

Π.Ψωμιάδης :"Τέρμα τα αστεία και τα παραμύθια"

Ποιος άλλος εκτός από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα μπορούσε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για την Ν.Δ;;

Έτσι ο  Σαμαράς ανέθεσε την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα στον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Οι σχέσεις τους...
τον τελευταίο χρόνο δεν είναι στο καλύτερο σημείο, ωστόσο κρίθηκε ότι στον Βορρά ο κ. Ψωμιάδης μπορεί να αντιμετωπίσει την άνοδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κ. Πάνου Καμμένου.

Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Σημείωσε ακόμη ότι «όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς» και τόνισε «δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα ούτε στα διεθνή συμφέροντα ούτε στην ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική Αριστερά».
«Στις συνιστώσες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, στο αριστερό μπλόκο των μεταρρυθμίσεων και των αναγκαίων αλλαγών, απαντάμε με σύνθεση δυνάμεων και υπεύθυνες προτάσεις. Τέρμα τα αστεία και τα παραμύθια», υπογράμμισε.
Ανέφερε δε ότι αναλαμβάνει εν λευκώ τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα με αναφορά απευθείας στον πρόεδρο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη