11 Μαΐ 2012

«Οι προσεχείς εκλογές, θα είναι η δικαίωση του ΛΑ.Ο.Σ.»

«Όχι μόνο δεν υπάρχει καμία περίπτωση ενσωμάτωσης, ή απορρόφησης του ΛΑΟΣ από τη Ν.Δ., αλλά ακριβώς το αντίθετο: Ο λαός με την ψήφο του, είπε να διαλυθούν τα μιζοκόμματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ»
Αυτό υπογράμμισε ο τ. βουλευτής του ΛΑΟΣ Αχαΐας, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μιλώντας σε ραδιοσταθμό, σημειώνοντας..
παράλληλα για τον κ. Σαμαρά, ότι είναι «περιττός, αλαζονικός, αποδεικνύοντας ότι ήθελε σώνει και καλά να γίνει πρωθυπουργός. Μόνο αυτό τον ενδιέφερε!».
Για να προσθέσει ο κ. Χρυσανθακόπουλος:
«Δεν έχει να προσθέσει τίποτα ο κ. Σαμαράς. Η συνειδητή υποταγή του στην Τρόικα, τον έχει αποκλείσει από κάθε πολιτική προοπτική».

Αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, που στέρησε την παραμονή του ΛΑΟΣ στη Βουλή, ο κ. Χρυσανθακόπουλος εξήγησε:
«Μας έλειψαν 6.000 ψηφοδέλτια πανελλαδικά, για να μπούμε στη Βουλή. Ο ΛΑ.Ο.Σ. συγκρούστηκε με το σύστημα και το πλήρωσε. Από την άλλη, όπως κατέδειξε το αποτέλεσμα, ο δικαιολογημένος θυμός του κόσμου, έσβησε και την μνήμη του! Σεβαστή η λαϊκή ετυμηγορία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πρυτάνευσε το πολιτικό αισθητήριο και η πολιτική ανάλυση.
Ξεχάσανε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο «εκπρόσωπος» των κουκουλοφόρων και των λαθρομεταναστών;
Ξεχάσανε, ότι οι Ναζί, εκτέλεσαν χιλιάδες Έλληνες και ψήφισαν Χρυσή Αυγή;»

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος επαναδιατύπωσε τις κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν άμεσα, για την ανόρθωση της χώρας, που περιλαμβάνουν ανάμεσα στα άλλα, συγκρότηση κοινού μετώπου συμφερόντων των χωρών του Ευρωπαϊκού νότου, αλλαγή επιτοκίων του χρέους της Ελλάδας, μέτρα ανάπτυξης και αλλαγή πολιτικής για την ανάκαμψη ανάπτυξη της οικονομίας.»

• Όπως προέβλεψε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, «εκλογές θα ξαναγίνουν γίνουν και θα είναι η τελική διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ», ενώ δήλωσε βέβαιος για την είσοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην Βουλή:
«Οι προσεχείς εκλογές, θα είναι η πλήρης δικαίωση του ΛΑ.Ο.Σ. Κατά τις τελευταίες ημέρες, έχω λάβει αμέτρητα τηλεφωνήματα, από Αχαιούς όλων των πλευρών, που μου λένε «αυτή τη φορά θα είμαστε μαζί σου»! Θα τρίβει τα μάτια του το σύστημα και οι διαπλεκόμενοι, με τις επιδόσεις του ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές.
Όσο για τον Καμμένο, ένα συνονθύλευμα έχει. Τι κόμμα είναι αυτό; Δεν ψηφίσανε μια φορά ένα νομοσχέδιο και φτιάξανε κόμμα; Με ποια πολιτική; Απλούστατα, είναι δυσαρεστημένοι Νεοδημοκράτες, τέσσερις εξ αυτών μάλιστα μέλη της Κυβέρνησης, που κουβαλάνε φυσικά και τις αμαρτίες τους μαζί!

• Κλείνοντας, ο κ. Χρυσανθακόπουλος, αναφερόμενος στους πολίτες της Αχαΐας, τους κάλεσε, τώρα που εκτονώθηκαν στην κάλπη, την επόμενη φορά να σκεφθούν πολιτικά:
«Χρειάζεται να ακούσουν την φωνή της λογικής και να μην υποκύψουν σε εκβιασμούς. Να ολοκληρώσουν, με θετική διέξοδο, την επιλογή τους να φύγουν από τα δύο μεγάλα κόμματα. Και να φύγουν και άλλοι!
Να καταρρεύσουν οι δίδυμοι πύργοι της συμφοράς!»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη