3 Μαΐ 2012

Λίγο πριν την κάλπη….

του αναγνώστη Χρήστου Θεοδωρίδη

Αγαπητοί μου Συν-Έλληνες,
Λίγα πλέον 24ωρα μας χωρίζουν από την κρίσιμη για τη χώρα μας εκλογική αναμέτρηση, κι αν ..
θέλουμε να ανακεφαλαιώσουμε και να επικεντρώσουμε κάπου σχετικά με το κλίμα που επικρατεί είναι ότι οι αντιμνημονιακές δυνάμεις έχουν παγιώσει πλέον τις δυνάμεις τους, οι αναποφάσιστοι γέρνουν κυρίως προς τα μικρά κόμματα προσπαθώντας να καταλήξουν κάπου, ενώ οι σχηματισμοί της συγκυβέρνησης χρησιμοποιώντας τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή να υφαρπάξουν την ψήφο των αναποφάσιστων ποντάροντας επιπλέον στα σενάρια χάους της επόμενης ημέρας που διασπείρουν συνεχώς, εάν δεν είναι στο τιμόνι της κυβέρνησης αυτοί.

Ο Βενιζέλος υπόσχεται έξοδο της Ελλάδος από το μνημόνιο το 2015 και όχι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ ο Σαμαράς όχι μείωση στο 13ο και 14ο μισθό, όχι στις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, και μείωση της φορολογίας. Αυτά λένε……Τι εννοούν?

Μετάφραση: Όχι νέες μειώσεις μισθών εννοεί ο Βενιζέλος ίσως τους κατώτατους των 400 που μπορεί κάτω από τον κίνδυνο της κοινωνικής έκρηξης να τις αναβάλει για λίγο. Για τους υπόλοιπους όμως ο πέλεκυς θα πέσει αδίστακτα…. Έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο το 2015?
Θρασύτατο Ψ-Ε-Μ-Α.

Ο Σαμαράς δε θα ακουμπήσει το 13ο και 14ο μισθό θα συνεχίσει όμως το κλάδεμα του 9ου, 8ου κλπ μισθών. Όσο για τα ειδικά μισθολόγια αυτός δεν υπέγραψε το μνημόνιο 2 που προβλέπει τις μειώσεις τους τον Ιούνιο?
Όσον αφορά τη φορολογία μας ετοιμάζει κάτι εξαιρετικό. Ναι μεν θα μειώσει ενδεχομένως τον υψηλό συντελεστή που περιλαμβάνει αυτοκίνητα και είδη πολυτελείας, όμως θα αυξήσει το φόρο στο βασικότερο αγαθό: Τα τρόφιμα, και καταλαβαίνετε πολύ καλά όλοι τι θα σημαίνει κάτι τέτοιο. Όσο για τα ισοδύναμα και τις άλλες ανοησίες του θα είναι το ίδιο με τα ισοδύναμα που έλεγε πριν υπογράψει τη μείωση των επικουρικών και των κατώτατων μισθών.

Πολίτες της Ελλάδος, μας λένε ψέματα και δε πρέπει να τους πιστέψει κανείς. Όλα όσα υπόσχονται προσπαθώντας να εμπνεύσουν την ελπίδα στον κόσμο είναι ασύστολα ψέματα, και έχουν ημερομηνία λήξης το βράδυ της 6ης Μαΐου. Μετά, αν καταφέρουν παραπλανώντας μας για άλλη μια φορά να διατηρήσουν τον έλεγχο της διακυβέρνησης θα εφαρμόσουν πιστά και χωρίς καμία παρέκκλιση όλα όσα υπέγραψαν υπάκουα στα αφεντικά τους.

Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι ψεύτες του κοινού ποινικού δικαίου και το έχουν αποδείξει επανειλλημένως.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με τις ενέργειες τους οι οποίες έχουν ζημιώσει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της προκύπτει πλέον καθαρά ότι είναι πατριδοκάπηλοι και αυτός φυσικά είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος εάν διατηρήσουν με νέα εντολή του λαού την εξουσία.

Έλληνιδες και Έλληνες, στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε για την Εθνική κυριαρχία της χώρας μας και για την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών της. Σώστε τη Ελλάδα με την ψήφο σας σώστε τον Ελληνικό λαό από τον αφανισμό. Ψηφίζουμε για την περήφανη και Ανεξάρτητη Ελλάδα μας, ψηφίζουμε για τους περήφανους και Ανεξάρτητους Έλληνες….



Χρήστος Χ, Θεοδωρίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη