1 Μαΐ 2012

H βλακεία κατακλύζει το διαδίκτυο με μαϊμουδοδημοσκοπήσεις

Και αναφερόμαστε φυσικά στις "κρυφές δημοσκοπήσεις", που δήθεν-τάχα, έχουν κάποιοι πεφωτισμένοι bloggers. Σε αυτές τις εκλογές δοκιμάζεται και η αξιοπιστία των blogs. Ένα άρθρο όπως "τι λένε οι κρυφές δημοσκοπήσεις της Αμερικάνικης πρεβείας", σαφώς και θα κάνει "επικεψιμότητα". Όμως, .
αξίζει τον κόπο να ξεφτιλίζεται ένα blog, γράφοντας ένα κάρο μαλακίες, για να "βοηθήσει" το κόμμα στο οποίο "ανήκει";
Στο taxalia, μένουμε σταθεροί στις ίδιες αξίες. Δεν παραμυθιάζουμε τον κόσμο, σεβόμαστε τη νομοθεσία, δεν γινόμαστε παπαγαλάκια.Δεν αναφέραμε ούτε λέξη, για κάποιες δημοσκοπήσεις, που έφτασαν στα χέρια μας, από φίλους στις εταιρείες και ούτε θα αναφέρουμε. Θέλουμε να πάει ο κόσμος να ψηφίσει ήρεμος, με μυαλό κι όχι ζαλισμένος από φήμες.
Δίνουμε το λόγο σε όλες τις απόψεις, προβάλλουμε - όσους πολιτικούς προλαβαίνουμε, με κριτήριο την εκτίμηση που έχουν οι ίδιοι σε αυτό το blog (απολύτως ανεξάρτητα από το κόμμα τους) και προφανώς κάνουμε εχθρούς! 
Δίνοντας το λόγο σε συντάκτες φίλους της ΝΔ, προφανώς θα θυμώσουν κάποιοι φίλοι του Καμμένου π.χ., το ίδιο συμβαίνει επειδή σε αυτό το blog γράφουν άνθρωποι που βρίσκονται στο κόμμα των Α.Ε. κι έτσι, παίρνουμε αντίστοιχα χαζά μηνύματα όπως "πόσα πήρατε από τον Καμμένο" κι άλλες τέτοιες μπούρδες.
Δεν μας ενοχλούν καθόλου φυσικά, γιατί δεν μας ενδιαφέρει η "επισκεψιμότητα", δεν παίρνουμε όπως βλέπετε πολιτικές διαφημίσεις, δεν θέλουμε οικονομικά πάρε-δώσε με κανέναν πολιτικό, θέλουμε να δικαιώνουμε σε βάθος χρόνου, τους αναγνώστες που μας ξέρουν και μας εμπιστεύονται, γιατί αντιλαμβάνονται την απόλυτη ανεξαρτησία του taxalia. Δεν μας ενδιαφέρουν όσοι δεν την αντιλαμβάνονται, δεν ψάχνουμε "πελάτες".
Ανεξαρτησία όμως δεν σημαίνει έλλειψη πολιτικού λόγου, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο.
Προφανώς λοιπόν θα υπάρχουν άρθρα που θα ενοχλούν τους "χ" οπαδούς, άρθρα που θα ενοχλούν τους "ψ" κ.ο.κ. 
Όλα όμως τα εντάσσουμε στο πλαίσιο μιας ιντερνετικής ζύμωσης απόψεων, χωρίς να έχουμε την παραμικρή φιλοδοξία να υποδείξουμε σε κάποιον τι θα ψηφίσει. Δεν φιλοδοξούμε να "επηρρεάσουμε τον κόσμο", όπως κάποιοι ανοήτως πιστεύουν ότι μπορούν.
Εξηγήσαμε πολλές φορές, ότι δεν μας απασχολεί (τους διαχειριστές) ούτε στο ελάχιστο, το ποιός θα βγεί πρώτο ή δεύτερο ή τρίτο κ.ο.κ. κόμμα, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα, ότι δεν κυβερνούν οι πολιτικοί, ότι η πολιτική είναι απλώς ένα θέαμα για να περνάει η ώρα. Η αληθινή εξουσία, που καθορίζει το μέλλον μας και τη ζωή μας, βρίσκεται σε άλλα χέρια και προφανώς όχι των βουλευτών.
Για αυτό, χαλαρώστε: και οι αναγνώστες και οι συντάκτες αυτού του blog.
Μια ιδέα είναι όλα, οι πολιτικοί δεν έχουν εξουσία. Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και δεν αξίζει τον κόπο να ζορίζεστε τόσο πολύ για αυτά τα λίγα.
Ξαναλέμε: Η αληθινή εξουσία, που καθορίζει το μέλλον μας και τη ζωή μας, βρίσκεται σε άλλα χέρια και προφανώς όχι των βουλευτών. Μη χαλιέσται με τα κομματικά, αλλού είναι η ζωή.

Οι διαχειριστές του taxalia
Β.Π / Σ.Γ. / Φ.Ν. / Δ.Ζ. / Τ.Σ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη