8 Ιουν 2012

Με χειροκροτήματα και ιαχές "αθώος" υποδέχθηκε ο κόσμος τον 24χρονο στα δικαστήρια (βίντεο)

Αναμενόμενη η αντίδραση του κόσμου, που φωνάζει "αθώος", όλοι είναι ψυχολογικά με τον νεαρό φοιτητή ιατρικής, αλλά τα δικαστήρια δεν δικάζουν με βάση το λαϊκό αίσθημα. Όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, ..
ο νεαρός, που σκότωσε τον Αλβανό ληστή, θα μείνει αντιμέτωπος με το νόμο, ο οποίος θα είναι αμείλικτος, καθώς και με μια σειρά από αγωγές συγγενών του θύματος, που θα θυμηθούν πόσο "στοργικός πατέρας/γιός/αδερφός/κουνιάδος κλπ,κλπ" ήταν ο ληστής και θα ζητούν αποζημιώσεις για άλλα 30 χρόνια, όπως συμβαίνει πάντα. Η ζωή του νεαρού καταστράφηκε έτσι κι αλλιώς, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις: αν δεν αντιδράσεις μπορεί να σε σκοτώσει ή να σακατέψει το κάθαρμα ο ληστής, αν αντιδράσεις πας φυλακή ή τραβιέσαι μια ζωή στα δικαστήρια και πληρώνεις κερατιάτικα. Η κακιά η ώρα. Είπαμε, να μη σου τύχει. Αλλά πώς να μη σου τύχει, με τέτοια ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, σε μια χώρα παραδομένη στη φλυαρία των τηλεοπτικών παραθύρων και στον χαχολισμό των πολιτών, που ακούνε τους πολιτικούς και κυρίως τους τηλεδημοσιογράφους, να συζητούν για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της εγκληματικότητας, χωρίς κανείς να αγγίζει την ουσία, που είναι ΑΠΛΗ και ΜΙΑ: Καμιά πρακτική ιδέα -εκτός από λόγια και θεωρίες- για τη μείωση της εγκληματικότητας έχετε;

Εμείς στο taxalia, έχουμε μια πρακτική ιδέα και την είπαμε δεκάδες φορές, αλλά στη χώρα της φλυαρίας κανείς δεν μπαίνει στην ουσία. Και η ουσία είναι ο αφοπλισμός. Οι εγκληματίες αποθρασύνονται επειδή κανείς δεν τους ελέγχει προληπτικά. Επειδή κυκλοφορούν μέρα-νύχτα, με το Καλάσνικοφ στο πορτ-μπαγκαζ και κανείς δεν τους σταματά.

Το γράψαμε πολλές φορές: Πρέπει, τυχαία, μια νύχτα κάθε εβδομάδα, ολόκληρη η μάχιμη αστυνομική δύναμη (τάξης, ασφάλεια, Ειδικές μονάδες, αντιτρομοκρατική, ζητάδες, δέλτα, κλπ) να κάνουν γιγαντιαία μπλόκα σε όποιο αυτοκίνητο κινείται. Για να έχει ο κακοποιός τον φόβο ότι οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί να ψάξουν το Ι.Χ. του και να ανακαλύψουν τα όπλα. Αν δεν μειωθεί δραστικά ο αριθμός των Καλάσνικοφ, μείωση της εγκληματικότητας δεν πρόκειται να υπάρξει.




ΝΕΩΤΕΡΟ: Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του, το βίντεο έγινε όλως μυστηριωδώς απόρρητο !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη