4 Ιουν 2012

Μας αποδοκιμάζει ο λαός; Τον περιφρονούμε!

Η ερίτιμος κυρία Μαριέττα Γιαννάκου προκάλεσε σάλο με την εμμονή της να μην αποσύρει το ανιστόρητο βιβλίο της Ιστορίας που είχε συγγράψει η αξι[επ]έραστος κυρία Ρεπούση για την 6η Δημοτικού. Αντί να τη στείλει σπίτι της, άφησε ο Καραμανλής τον ελληνικό λαό να κάνει τη δουλειά. Και στη συνέχεια επέμεινε ο Καραμανλής αντιμαχόμενος τη λαϊκή βούληση. Αποτελούσε,..
ως φαίνεται, εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα και η κ. Γιαννάκου, εξ ου και τοποθετήθηκε επί κεφαλής του γαλάζιου ψηφοδέλτιου για την Ευρωβουλή, ώστε να είναι σίγουρη η εκλογή της και να εισπράττει η καημένη τα προς το ζην, για να μπορεί να κάνει πού και πού εμφανίσεις στο γυαλί νουθετώντας μας για τις επιλογές που πρέπει να κάνουμε την 17.06.2012 όλοι εμείς που την αποδοκιμάσαμε.

Υπάρχει, βέβαια, και αντίλογος: αφού ο πειραϊκός λαός τίμησε την 06.05.2012 με 1600 ψήφους την κ. Ρεπούση και την έστειλε στη Βουλή, έστω και με καραμπόλα, δεν είναι κρίμα και άδικο να μένει εκτός πολιτικού σκηνικού η κ. Γιαννάκου; Για σκεφτείτε και κάτι άλλο: τί περισσότερο προσέφερε η επανεκλεγείσα κ. Γιαννακά του ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να προσφέρει η κ. Γιαννάκου της ΝΔ;

Η κυρία Ντόρα από την άλλη δεν κατόρθωσε να εισέλθει στη Βουλή και αντί να αποσυρθεί από την πολιτική πραγματοποιώντας την απειλή που είχε εκτοξεύσει προς το εκλογικό σώμα, το οποίο δεν μάσησε, επανήλθε στη ΝΔ για να τεθεί επί κεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και να διεκδικήσει εκ νέου της αρχηγία του κόμματος, από όπου θα προσφέρει ακόμη περισσότερα. Έτσι, με βέβαιη την είσοδό της στη Βουλή θα εξακολουθήσουμε να απολαμβάνουμε τις πολύτιμες και ανεκτίμητες υπηρεσίες της. Και τί ήταν το πρώτο που έκανε το άτομο; Να μας θυμίσει την αμφιλεγόμενη 17Ν και ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν εξετασθεί ως μάρτυρες υπεράσπισης ενίων εκ των κατηγορηθέντων και καταδικασθέντων. Για την τρομοκρατική οργάνωση Siemens δεν μας έχει πει τίποτε ακόμη. Ούτε για την τρομοκρατική οργάνωση 11.11.2011. Για όλες τις τρομοκρατικές αρπαχτές του εργολαβοπολιτικού συμπλέγματος ούτε κουβέντα. Ούτε αυτή ήξερε για τον Άκη, ούτε για το $ 1.000.000 του συζύγου, ούτε για τον Τσουκάτο ούτε για όλα τα λαμόγια που κατοικοεδρεύουν στο Βουλευτήριο εκτελώντας συμβόλαια θανάτου του λαού.

Αμ ο κ. Γαβριήλ Αβραμίδης που άλλαξε 8 κόμματα μέχρι να εκλεγεί βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες! Ψώνισες από σβέρκο Καμμένε. Ανιδιοτελής και ανιδεολόγος ο τύπος. Πιστός στην ιδέα της εκλογής πάση θυσία, ώστε να προσφέρει στον λαό που διψάει για αυτοθυσία και ανιδιοτελή προσφορά. Διατηρώ, πάντως, μια μικρή επιφύλαξη. Ίσως τα κόμματα να άλλαζαν θέσεις προσεγγίζοντας τις απόψεις του κ. Αβραμίδη, ο οποίος παρέμενε σταθερά βράχος στις ιδέες του. Άλλωστε, δεν είναι γεγονός ότι η εποχή τού «Μαζί τα φάγαμε» παρήλθεν ανεπιστρεπτί; Δεν εισήλθαμε στην εποχή τού «Μόνοι μας θα τα φάμε» και «Μόνοι σας θα την φάτε»;

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν, την 17.06.2012. Τον τρίτο δρόμο [Καμμένος] τον έχουν αποκλείσει τα ΜΜΕ και οι πάτρωνές τους. Πέφτοντας στον γκρεμό τής ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΛΑΟΣ και της G-mania είμαι νεκρός από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πέφτοντας στο ρέμα έχω σοβαρές πιθανότητες να τη γλιτώσω κολυμπώντας.

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη