20 Ιουν 2012

Είναι ο ΟΠΕ μαγαζάκι του Καλαμπόκη;

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ:
Μέχρι πότε επιτέλους θα καταρακώνει τις ελληνικές εξαγωγές ο κολλητός του Καρχιμάκη???
Ο Αλκιβιάδης Καλαμπόκης έχει κάνει τον ΟΠΕ το μαγαζάκι του.

Δουλεύει με κολλητούς του, με όποιον εξυπηρετεί τα συμφέροντα του, με αυτούς που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Καλαμπόκης επιλέγει να μην πληρώνει προμηθευτές του ΟΠΕ, δημιουργεί τεράστια χρέη προς τις ελληνικές επιχειρήσεις, υποχρεώνει εταιρείες να δεχτούν τη μη πληρωμή των χρεών για να αναλάβουν έργα στο μέλλον από τον ΟΠΕ.
Το σημαντικό είναι οτι ο Καλαμπόκης διαγράφει χρέη της εταιρείας του "ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΜΥΛΟΣ" προς τον ΟΠΕ ,που προέρχονται από συμμετοχές σε εκθέσεις προηγούμενων ετών. Γιατί οι άλλοι εκθέτες να πληρώνουν κανονικά και να εκβιάζονται ?
Άλλη μέθοδος που χρησιμοποιεί ο Καλαμπόκης για να εξυπηρετεί την εταιρεία του είναι ότι επιλέγει τα καλύτερα περίπτερα στις Διεθνείς Εκθέσεις όπου συμμετέχει τοποθετώντας τους ανταγωνιστές σε μειονεκτικές θέσεις. Αν δει κάποιος το σχεδιάγραμμα της Anuga 2011 θα καταλάβει πως λειτουργεί ο κ. Καλαμπόκης. Το ίδιο θα γίνει και στη SIAL 2012 στο Παρίσι.
Μέχρι και slogan για τις ανάγκες της εταιρείας του δημιούργησε "Taste like Crete".
Άραγε γιατί ο ΟΠΕ χρησιμοποιεί επιλεκτικά τη Διαύγεια?Άραγε για όλες τις δράσεις που πραγματοποιεί αναρτά αποφάσεις και διαγωνισμούς?
Που είναι κύριε Καλαμπόκη οι αποφάσεις και οι διαγωνισμοί για τους προμηθευτές των λειτουργικών αναγκών του ΟΠΕ, των υπηρεσιών τρίτων-outsourcing που χρησιμοποιεί ο ΟΠΕ, των εταιρειών που υλοποιούν τα κοινοτικά προγράμματα όπου δαπανόνται εκκατομυρια ευρώ κάθε χρόνο?
Μάλλον οι Ελεγκτικοί Μηχανισμοί θα πρέπει να το δουν πιο σοβαρά το θέμα.

σχόλιο taxalia: Παραθέτουμε την άποψη του αναγνώστη όπως είμαστε υποχρεωμένοι στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου και είμαστε στη διάθεση του οργανισμού για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη