28 Ιουν 2012

Μια (ακόμη) πικάντικη και σκανδαλοθηρική ιστορία στη ΝΔ έληξε άδοξα!

Η υπόθεση ήταν πολύ πικάντικη και προ ολίγων ετών ήταν το "talk of the town" σε όλα τα Νεοδημοκρατικά στέκια της Θεσσαλονίκης.
Πολλά blogs αλλά και οι τοπικές εφημερίδες αφιέρωναν αρκετό χώρο στο "σκάνδαλο", που όπως αποδεικνύεται σήμερα, μόνο σκάνδαλο δεν ήταν! "Καταγγελίες" για διαφθορά, υπεξαίρεση και απάτες από γνωστό "γαλάζιο παιδί" συζητήθηκαν πολύ!
Η υπόθεση αφορούσε ένα...
ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο στέλεχος στο τότε νέο σαμαρικό στρατόπεδο. Νέος, άφθαρτος, επιχειρηματίας και "σαμαρικός" προσέγγιζε μεθοδικά αλλά σταθερά τη ΝΔ Θεσσαλονίκης, ικανός αλλά και έτοιμος για αξιώματα και οφίτσια όχι μόνο στην κομματική οργάνωση αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό.
Τότε, όμως εμφανίστηκε νεαρά (και όμορφη) δικηγόρος η οποία άρχισε να ενημερώνει "για το καλό του κόμματος" και πάντοτε "εμπιστευτικά" στελέχη και στελεχάρες ότι ο συγκεκριμένος νέος θα πρέπει να εξωπεταχτεί γιατί έχει στο βιογραφικό του τον μισό ποινικό κώδικα...
Η ενημέρωσε είχε τα μύρια όσα. Ότι δήθεν ο νέος είχε καταδικαστεί για απάτες, ότι χρωστούσε λεφτά σε όλους τους πρώην συνεταίρους του, ότι ήταν μαυρισμένος στον Τειρεσία και ότι αντιμετώπιζε νέα δικαστήρια τα οποία όταν θα τελείωναν θα κατέληγε οπωσδήποτε στη φυλακή! Κάτι το οποίο φυσικά θα έθιγε το κόμμα ανεπανόρθωτα, αφού θα αποδείκνυε ότι διάφορα λαμόγια έβρισκαν καταφύγιο στους κόλπους του!
Τις ίδιες ιστορίες στα ίδια πρόσωπα ερχόταν (εντελώς συμπτωματικά) να επιβεβαιώσει άλλο πρόσωπο, επίσης όμορφη νεαρά, που βεβαίωνε τους συνομιλητές της ότι μέχρι προσφάτως εργαζόταν για τον νεαρό και ότι είχε δει με τα μάτια της απίστευτα πράγματα...
Κάπου εκεί άρχισαν και κάποια δημοσιεύματα σε εφημερίδες και blogs με αποτέλεσμα γενικά το πρόσωπο του νέου της ιστορίας μας να αμαυρωθεί...
Εδώ φυσικά πρέπει να στηλιτεύσουμε και τη συμπεριφορά κάποιων "δημοσιογράφων" που πολύ πρόθυμα έκαναν αναπαραγωγή των "καταγγελιών" δίχως δυστυχώς να μπουν στον κόπο να τις ερευνήσουν.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε μόλις προχθές. Η νεαρά δικηγόρος ήταν αρραβωνιαστικιά του στελέχους την οποία όμως ο δεύτερος χώρισε! Η δεύτερα όμορφη νέα της ιστορίας, η υποτιθέμενη υπάλληλος, ήταν η αδελφή της "παρατημένης"! Είναι νομίζω σαφές ότι τα όμορφα κορίτσια έψαχναν για εκδίκηση!
Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια όπου για να μην καταδικαστούν υπέγραψαν τις δύο δηλώσεις, που δημοσιεύουμε, δίχως τα ονόματα ιαι είναι πραγματικά απολαυστικές, ως προς το περιεχόμενό τους.
Κορίτσια, την άλλη φορά πιο μυαλωμένα...

Δεν είναι η πρώτη ούτε η μόνη υπόθεση που αποδεικνύονται εντελώς "μούφα" καταγγελίες περί λαμογιών και αφορούν στελέχη της ΝΔ! Δυστυχώς η συνεχής επανάληψη των περιστατικών δεν βάζει μυαλό σε όσους τα αναπαραγάγουν...

ΥΓ: Όσο για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας; Βρήκε το δρόμο του σιγά- σιγά παρά τη λάσπη και τις κακολογίες πολλών. Σήμερα απόλυτα δικαιωμένος ενημερώνει όσους τον κοίταζαν με μισό μάτι.

Χ.Ε.Ν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη