7 Ιουν 2012

Ν.Δ. Στη Θεσσαλονίκη πάει καλά ! Αλλού...

Τρέχουν πολύ και αποτελεσματικά ως φαίνεται στη ΝΔ Θεσσαλονίκης, αντίθετα με την Αθήνα, όπου η ΝΔ φέρεται ...λαχανιασμένη
Στα πλαίσια των συνεδριάσεων του Εκλογικού Αγώνα, πραγματοποιήθηκε στις 05 Ιουνίου, με συντονιστή τον Σάββα Αναστασιάδη και την συμμετοχή του Παν. Ψωμιάδη , του Δημάρχου Δ. Δέλτα Γλώσση Γεωργίου, των Περιφερειακών Συμβούλων Ανθούλας Πορφυριάδου, Ευθ. Φωτόπουλου και ..
Κανάκα Βασίλη, καθώς και των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου,συνάντηση της Δημοτικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Δήμου Δέλτα στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.

Στην συνεδρίαση όπου παραβρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι,πρώην Δήμαρχοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία ο προεκλογικός αγώνας , με στόχο τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 17 Ιουνίου.

Χθες 06 Ιουνίου ο Σάββας Αναστασιάδης συμμετείχε στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στην Επανομή, ενώ σήμερα 07 Ιουνίου θα συντονίσει την συνεδρίαση της Επιτροπής στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση στα Δημοτικά Διαμερίσματα Νέων Μαλγάρων- Κυμίνων και τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στη Χαλάστρα του Δήμου Δέλτα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη