26 Ιουν 2012

Αρίστευσε ξανά το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης για ακόμη μία φορά «Αριστεύει» στις πανελλαδικές εξετάσεις μέσω των επιτυχιών των μαθητών του, οι οποίοι συγκέντρωσαν υψηλότατο βαθμό μορίων και αναμένουν την εισαγωγή τους στις πρώτες θέσεις των Σχολών προτίμησης τους.
Ειδικότερα:

Αρίστευσαν οι μαθητές Σιδέρης Δημήτριος με 19592 μόρια και Κίτσιου Βασιλική με 19324 μόρια από τη θεωρητική κατεύθυνση και πέτυχαν πρώτες θέσεις στη σχολή της προτίμησής τους, τη Νομική Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο παιδείας για τα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης, οι μαθητές με βαθμό πρόσβασης 19-20 ανέρχονται πανελλαδικά μόλις στο 1,59%!!! Οι συγκεκριμένοι μαθητές μας είχαν βαθμούς πρόσβασης στα μαθήματα κατεύθυνσης:
Ο Σιδέρης Δημήτριος: Αρχαία Ελληνικά: 19,5
Ιστορία: 19,9
Νεοελληνική Λογοτεχνία: 19,5
Λατινικά: 19,9
Η Κίτσιου Βασιλική: Αρχαία Ελληνικά: 19,2
Ιστορία: 19,6
Νεοελληνική Λογοτεχνία: 19,2
Λατινικά: 19,9
Αρίστευσε ο μαθητής Καλαϊτζίδης Γρηγόριος από τη θετική κατεύθυνση ο οποίος στόχευσε και επέτυχε την Ιατρική με 19252 μόρια. Παρά τη μείωση κατά 8% στα Μαθηματικά, Χημεία και Φυσική της βαθμολογικής κλίμακας 18-20 σύμφωνα πάντα με το Υπουργείο Παιδείας ο Καλαϊτζίδης Γρηγόριος πέτυχε βαθμολογίες που τον κατατάσσουν στους 1,7% που αρίστευσαν πανελλαδικά!!! Η αναλυτική του βαθμολογία ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμα και στα μαθήματα που είχαν την χαμηλότερη βαθμολογία στις φετινές εξετάσεις για τη θετική κατεύθυνση όπως τα Μαθηματικά και η πολυσυζητημένη Φυσική! Συγκεκριμένα:
Καλαϊτζίδης Γρηγόριος: Μαθηματικά: 19,2
Φυσική: 19,4
Χημεία: 19,8
Βιολογία: 19,4
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω μαθητές τα κατάφεραν με την υποστήριξη του σχολείου και χωρίς ιδιαίτερη φροντιστηριακή διδασκαλία, στηριζόμενοι κυρίως από τους δασκάλους του σχολείου.
Ήδη στο σχολείο λειτουργούν καλοκαιρινά τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου μέχρι και της 15 Ιουλίου.
Από την τεχνολογική κατεύθυνση αρίστευσε η Αβραμίδου Χριστίνα με 18232 μόρια, τα οποία την εντάσσουν στο πανελλήνιο ποσοστό του 3,45%!
Αξιόλογες βαθμολογίες πέτυχαν και οι μαθητές :
Ζουμπουρίδου Ελισάβετ
Παπαδοπούλου Σταυρούλα
Σμήνας – Σταθώρης Μιχαήλ
Σαφλέκας Αλέξανδρος
Τριανταφυλλίδης Δημήτριος
Τσουλιά Θωμαΐς
Χατζηκωνσταντινίδου Κωνσταντίνα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη