26 Ιουν 2012

Κούνησαν μαντήλι οι πρώτοι στον Άρη

Εντός 48ωρου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι οι Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ μετά από την εκδίκαση των προσφυγών τους. Εν τω μεταξύ στην περίπτωση της προσφυγής του Κατίδη η αίσθηση είναι... 50-50 για το ποιος θα δικαιωθεί ενώ σε αυτήν του Σηφάκη ήταν προγραμματισμένη μόνο η κατάθεση υπομνημάτων.

Η εξέλιξη της δικαίωσης και της άμεσης ελευθερίας των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ ακόμη και εντός 48ωρου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη ενώ το ότι δεν ζητήθηκε αναβολή από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης στην προσφυγή του Καστίγιο δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Το γιατί είχε να κάνει με το ποσό που έχει λαμβάνειν ο 28χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός που αναμένει την ελευθερία του ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Πατσούκα.

Πλέον αυτό που θα απομένει να φανεί και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να μπορέσει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία μαζί τους για το ποσό που θα τους επιδικαστεί. Είναι χαρακτηριστικό δε πως μόνο στον Καστίγιο δεν αποκλείεται να επιδικαστούν 1.400.000 ευρώ (!!!).

Στην περίπτωση του Κατίδη η αίσθηση που προέκυψε μετά το τέλος της εκδίκασης της προσφυγής του δεν ήταν ξεκάθαρη στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης για το ποια θα είναι η απόφαση όσον αφορά την ελευθερία του. Σύμφωνα με πληροφορίες κριτήριο θα αποτελέσει το πριμ των 10.000 ευρώ για τον αριθμό συμμετοχών που δεν του έχει δοθεί.

Από εκεί και πέρα κι αν ο Καστίγιο θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πατσούκα του Μεξικό, τον πρώτο λόγο για τον Φατί έχει η γαλλική Αζαξιό με την ελβετική Γιουνγκ Μπόις να επιμένει, ο Σανκαρέ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και ο Ντίκο δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών της Μπόχουμ που επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα.

Πηγή: Sport24.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη