6 Ιουν 2012

Θεραπαινίδες των κλεπτοκρατών όσοι λένε πως «λεφτά δεν υπάρχουν»!

Γράφει ο Μαγια

Είναι αδήριτη ανάγκη, ο ΣΥΡΙΖΑ να συγκεκριμενοποιήσει, εδώ και τώρα, με απόλυτη σαφήνεια την εξαγγελία του, περί άμεσης κατάρτισης καθολικού και πλήρους περιουσιολογίου, με την κινητή
και ακίνητη περιουσία, που θα συνεπάγεται αυστηρές ποινές (δήμευση) σε όσους δηλώνουν ψευδή στοιχεία.
Να μιλήσει στην καρδιά του κατατρεγμένου λαού, που αποζητώντας δικαιοσύνη, εξακολουθεί να αξιώνει την επιστροφή των κλεμμένων.
Ναι, υπάρχουν λεφτά! Μόνο που δεν βρίσκονται στα ταμεία, επειδή δεν άφησε σάλιο η ποικιλόχρωμη συμμορία των …εντιμότατων κλεπτοκρατών.
Υπάρχουν και μάλιστα πολλά λεφτά στους φοροφυγάδες, στους λαθρέμπορους, στα μεγαλόσχημα λαμόγια, στους κουμπάρους και τους κολλητούς, στους ληστές με τα λευκά κολάρα, σε όσους υπερτιμολογούν, βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό ή κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω εξωχώριων εταιριών. Λεφτά υπάρχουν στα πολιτικά αρπαχτικά, στους μιζ-άκηδες της διακομματικής ρεμούλας, που ρήμαξαν τη χώρα, οδηγώντας την στην καταστροφή.
Δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο (Handelsblatt, Der Spiegel κ.α.) αναφέρουν, πως οι καταθέσεις Ελλήνων μόνο στις ελβετικές τράπεζες κυμαίνονται μεταξύ 280 και 600 δισ. ευρώ!
Το μνημονιακό ζεύγος, οι «κομματικοί υπηρέτες» του Μνημονίου, η διεθνής τοκογλυφία, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και λοιποί μισθοφόροι και κουκουλοφόροι της Τρόικας, πάνω στον μύθο «λεφτά δεν υπάρχουν» έχουν εδράσει την ιδεοληψία των ολέθριων επιλογών τους, ώστε να λεηλατήσουν τον πλούτο της χώρας και να φτωχοποιήσουν την κοινωνία.
Με γκεμπελικής έμπνευσης προπαγάνδα πέτυχαν, πολύ σύντομα, ο μύθος αυτός να παγιδεύσει το σύνολο σχεδόν των πολιτικών δυνάμεων.
Το «λεφτά υπάρχουν», λοιδωρήθηκε, ενοχοποιήθηκε, έγινε συνώνυμο της πολιτικής ανευθυνότητας.
«Είναι κρίμα, που ακόμα και σήμερα υπουργοί, στελέχη του ΠΑΣΟΚ λαϊκίζουν με αυτήν τη φράση για να κρύψουν την δική τους πολιτική ανικανότητα να μειώσουν την σπατάλη εκεί που υπάρχει, να αναδιοργανώσουν το κράτος, να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή και να συγκρουστούν με τις μικρές και μεγάλες εστίες διαφθοράς, που πλουτίζουν σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων», είχε επισημάνει, σε ανύποπτο χρόνο, η Λούκα Κατσέλη, αναφερόμενη στην επίμαχη φράση, η πατρότητα της οποίας ανήκει στον Γ. Παπανδρέου.
Συνεπώς, όσοι διατείνονται ότι, «λεφτά δεν υπάρχουν» και αιτιώνται τον ΣΥΡΙΖΑ για απατηλές εξαγγελίες, παίζουν το βρόμικο παιχνίδι των διεθνών κερδοσκόπων και των εγχώριων κλεπτοκρατών, ώστε απερίσπαστοι να συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων!
Μέγα ζητούμενο, η πολιτική βούληση και η πατριωτική συνείδηση!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη