12 Ιουν 2012

Όταν ο Λαφαζάνης αγαπούσε την αστυνομία….

Επειδή σε αυτή τη χώρα έχουμε όλοι σχεδόν μνήμη χρυσόψαρου, ας θυμηθούμε το ντου του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου ΛΑΦΑΖΑΝΗ σε αστυνομικό τμήμα:

Στις 5/5/06 ο κ. Λαφαζάνης συνοδευόμενος από κάποιον Ιταλό ευρωβουλευτή της κομμουνιστικής επανίδρυσης, την δικηγόρο Ιωάννα Κούρτοβικ και άλλα 25 περίπου μέλη του κοινωνικού φόρουμ  εισέβαλαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και απέτησαν (με αυτοκρατορικό ύφος) από τους αστυνομικούς, να τους ξεναγήσουν στο τμήμα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται γεγονός που τους το εξήγησαν οι αστυνομικοί και τους ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσουν. Οι υποδείξεις της αστυνομίας δεν αφορούν βέβαια τον κ. Λαφαζάνη και τους ομοίους του, έτσι οι 25  που εισήλθαν στο αστυνομικό τμήμα απώθησαν τους πέντε αστυνομικούς και συνέχισαν το έργο τους. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (δύο διμοιρίες των ΜΑΤ)  έφτασαν εκείνη την στιγμή και συνέλαβαν τους ταραξίες. Διαδηλωτές που ήταν έξω από το αστυνομικό τμήμα προσπάθησαν να επέμβουν υπέρ των συλληφθέντων και τελικά απομακρύνθηκαν χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας. Τότε οι διαδηλωτές θυμήθηκαν την Σταλινική καταγωγή τους, έτσι για να δείξουν στα κανάλια ότι οι κακοί αστυνομικοί τους χτύπησαν βαύνασα, ισχυρίστηκαν ότι ένας (Ιταλός) διαδηλωτής χτυπήθηκε άσχημα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Για κακή τους τύχη όμως η αστυνομία έκανε έρευνα στα νοσοκομεία και δεν βρήκε τον Ιταλό σε κάποιο απ’ αυτά.

Στην φωτογραφία ο κ. Λαφαζάνης ενώ λογομαχεί με ασυνομικούς.
(Για την συγγραφή του άρθρου βασίστηκα στο in.gr)
Quiz:
Όποιος παρατηρεί ομοιότητες ανάμεσα στις τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στις τακτικές του κυρίου της φωτογραφίας από κάτω ας αφήσει σχόλιο
http://aristeroiprodotes.wordpress.com/2008/03/26/syri/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη