26 Ιουν 2012

Και πολύ καλά του κάνουν του Σαμαρά !

Λύσσαξαν οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι κλπ, κι άρχισαν την αντιπολίτευση. Σκληρή, άδικη, ανόητη. Παρουσιάζοντας την ανθρώπινη περιπέτεια του Α. Σαμαρά ως κυβερνητική κρίση. 
Κι από κοντά οι Νεοδημοκράτες να διαμαρτύρονται στα ...
φόρα τους, ότι τους χτυπά η διαπλοκή, επειδή ο νέος Πρωθυπουργός δεν τοποθέτησε σε Υπουργικούς θώκους τους εκλεκτούς τους.
Λες κι αυτοί που τοποθέτησε, θα πάνε κόντρα στη διαπλοκή !
Σιγά μην κατουρήθηκαν κιόλας επάνω τους οι Αλαφουζομπομπολαίοι, από τους Νεοδημοκράτες Υπουργούς! Λες και δεν ξέρουν πόσο φοβικοί είναι απέναντι στο εκδοτικό κατεστημένο.
Ήδη οι μισοί έσπευσαν να υποβάλλουν τα σέβη τους στα πιό σκληρά αντιπολιτευόμενα φύλλα και κανάλια  (αφού άλλωστε η ΝΔ έχει μόνο το 1% των μέσων φιλικό!), μπας και γλιτώσουν το τομάρι τους από την κριτική.
Σιγά μην παλέψει ο Σαμαράς να ανατρέψει το εκδοτικό κατεστημένο ! Θα συμβιβαστεί και θα πεί κι ένα τραγούδι. Μέχρι που θα κάνει αύξηση στην εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Έλλη Στάη !
Όπως έκανε άλλωστε ο πολύς Κώστας Καραμανλής, όταν τον ξέσκιζε με τον πιό χυδαίο κι εκβιαστικό τρόπο το 2009, με προσωπικές και οικογενειακές μαχαιριές, ο Θέμος.
Τι έκανε τότε ο Καραμανλής; Φλόμωσε -μέχρι εμετού- το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και όλα τα αντιπολιτευόμενα μέσα με κρατική διαφήμιση.
Τα ίδια θα κάνει κι ο Σαμαράς. Θα προσπαθήσει να εξευμενίσει το θηρίο, πρώτα να τα ΄χει καλά με τους εκδότες, τους καναλάρχες και τους δημοσιογράφους και μετά με τον κόσμο που τον τίμησε με τον ψήφο του.
ή μήπως όχι;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη