8 Ιουν 2012

Εξουσία=Βία

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Χαιρετώ. Σαν αναγνώστης και για μία ακόμη φορά σχετικά με τα όσα αδικαιολόγητα 
έγιναν σήμερα έχω να κάνω κάποιες σκέψεις και λέω.....

Μα καλά οι έλληνες δεν έχουν καταλάβει πλέων ότι όποιος και να βγει στην εξουσία, ασκεί βία στον ίδιο του τον λαό σε μέγιστο βαθμό και με το έτσι θέλω για να μπορέσει να περάσει τα μέτρα που αυτός θέλει,

Για να θυμηθούμε λίγο....

1) Μόλις λίγους μήνες πριν, αυτά που έγιναν στο σύνταγμα έκαναν αμέσως τον γύρο του κόσμου με τους ματατζήδες να ξυλοκοπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους μέχρι και ηλικιωμένους (υπάρχουν και φωτογραφίες ντοκουμέντο)
αυτό που έγινε επί πασόκ δεν είναι χούντα φίλε έλληνα....?

2) Σήμερα βγήκε ο κύριος κασιδιάρης και γρονθοκόπησε την συνάδελφο του και τότε όλοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την κίνηση αυτή ως χουντική (και βέβαια είναι)

Πόσο κουτός πρέπει να είσαι φίλε έλληνα για να μην καταλαβαίνεις ότι εάν και όταν βγει (υποθετικά μιλάμε πάντα) στην εξουσία η χρυσή αυγή δεν θα κάνει τα ίδια και σε εσένα.

Μην τσακώνεστε μεταξύ σας έλληνες ποιό κόμμα είναι καλύτερο από το άλλο γιατι αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είναι πως όλοι τους έχουν τον ίδιο τρόπο εξουσίας γιατί..........

Ο ΓΑΠ ασκούσε κοινωνική βία με τα μέτρα που έπαιρνε από την μία πλευρά, αλλά και με τους πατατζήδες από την άλλη.

Ο κασιδιάρης δεν διστάζει να ασκήσει βία ακόμα και μπροστά σε όλο το πανελλήνιο τηλεοπτικό κοινό.

Όσο για την νέα δημοκρατία, νομίζετε ότι δεν θα κάνει και αυτή το ίδιο εάν βγει στην εξουσία....? Πλανάστε πλάνην οικτρά αν νομίζετε το αντίθετο.

Εάν σκεφτείς έλληνα, και στις τρείς περιπτώσεις η χούντα εφαρμόζεται για τα καλά (τα πρόσωπα είναι αυτά που αλλάζουν όχι οι πράξεις τους)! γι' αυτό σε καλώ να σκεφτείς και να πράξεις ανάλογα στις επόμενες εκλογές βλέποντας πρώτα την παρακάτω εικόνα.

Πριν ολοκληρώσω να τονίσω ότι δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό χώρο γιατί είναι όλοι τους σιχαμένοι!

Γιώργος, Αιγάλεω


(σημείωση taxalia: Η εικόνα και τα (πάρα πολλά) ορθογραφικά λάθη είναι και αυτή του αναγώστη)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη