10 Ιουν 2012

Δύο άτομα πνίγηκαν σε Επανομή και Ν. Μουδανιά

Δύο άτομα, ένας 85χρονος άνδρας και μία 72χρονη γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν στις θαλάσσιες περιοχές της Επανομής και των Ν. Μουδανιών, αντίστοιχα…


Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι για περιστατικό πιθανού πνιγμού στη θαλάσσια περιοχή «Δημοτική Πλαζ» παραλίας Επανομής.


Άμεσα προσωπικό του Λιμενικού έσπευσε στην περιοχή, όπου διαπίστωσε ότι ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη θάλασσας έπλεε αναίσθητος.

Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε από άλλο λουόμενο, ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο με αρνητικά, δυστυχώς, αποτελέσματα.

Από γιατρό δεύτερου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που κατέφθασε στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στο μεταξύ, χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, χθες το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή Πολύχρονου Χαλκιδικής μία 72χρονη αλλοδαπή.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών.

thestival.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη