11 Ιουν 2012

"Πάρε το λεωφορείο" των Οικολόγων

Προεκλογική καμπάνια

Πάρε το λεωφορείο
και συμβολικά ένα δωρεάν εισιτήριο

Τετάρτη, 13 Ιουνίου, εκκίνηση στις 18:30, εκλογικό περίπτερο...
Οικολόγων Πράσινων

στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Δημ. Γούναρη

Με σύνθημα «Πάρε το λεωφορείο και συμβολικά ένα δωρεάν εισιτήριο» οι Οικολόγοι Πράσινοι στη Θεσσαλονίκη θα διαδώσουν μεθαύριο Τετάρτη, στις 18:30, με αφετηρία το εκλογικό τους περίπτερο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Δημ. Γούναρη το μήνυμα ότι:

Η υποβάθμιση των συλλογικών αγαθών

μας κάνει δυο φορές φτωχούς

Ως ένα από τα μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση, οι Οικολόγοι Πράσινοι προτείνουν: κεντρική θέση στα συλλογικά αγαθά, που μπορούν να κάνουν άμεσα καλύτερη τη ζωή μας ανεξάρτητα από την αγοραστική μας δύναμη.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι ένα τέτοιο συλλογικό αγαθό

Μπορούν να είναι κλειδί τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος και πιο ανθρώπινες πόλεις, όσο και για την μείωση των εξόδων για τις καθημερινές μας μετακινήσεις.
Υποβαθμίζονται διαρκώς για «περιστολή δαπανών», αντί να προωθούνται ως διέξοδος απέναντι στο ακριβό ΙΧ και τα μειωμένα εισοδήματα, με καλύτερες υπηρεσίες και με σχεδιασμό για περισσότερους επιβάτες και έσοδα.
Στα (μετεκλογικά) μέτρα του Ιουνίου έχει ήδη προβλεφθεί πρόσθετη αύξηση +25% στα εισιτήρια. Μια απλή διαδρομή με λεωφορείο θα κοστίζει 1 ευρώ, 100% περισσότερο από ό,τι πριν 4 χρόνια: τι άλλο έχει ακριβύνει τόσο πολύ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη