26 Ιουν 2012

Ρεσιτάλ μπουρδολογίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Φαίνεται πως η πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά,  στεναχώρησε πολύ τους συμβούλους του Μπουτάρη και τον ίδιο τον Δήμαρχο, που ξεσπάθωσαν εναντίον του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (ε, δεν κάνει πίσω στα εθνικά θέματα ο Σαμαράς, τι να κάνουμε Δήμαρχε;), μαντεύοντας, πριν καν ξεκινήσει καλά-καλά, ότι ..
"θα συντηρήσει το πελατειακό καθεστώς" (έχει και το κληρονομικό χάρισμα η παράταξη που βύθισε τη Θεσσαλονίκη στα σκουπίδια και τη βρώμα).

Την ίδια ώρα ξεσπάθωσαν σε διθυράμβους για την επιτυχία του Gay Parade, αφιερώνοντας ασσύληπτους ύμνους για το μεγαλειώδες, κοσμοϊστορικό γεγονός, διαγκωνιζόμενοι για το ποιός το τιμά περισότερο*. Θα πλακωνόταν στο ξύλο μεταξύ τους, για να δείξουν ποιός το στηρίζει περισότερο, ως τον ακρογωνιαίο λίθο της ίδιας της ύπαρξης της Θεσσαλονίκης. 
Λίγο πολύ μας είπαν, υπεθεματίζοντας σε ψευτοπροοδευτισμό, ότι οι παρελάσεις των ομοφυλόφιλων, είναι το σημαντικότερο γεγονός της ανθρωπότητας, μετά την ανακάλυψη του τροχού (ή πριν;)


(* εξαιρείται η Έλλη Χρυσίδου, που προσέγγισε άριστα το θέμα. Ως γυναίκα δεν έχει το άγχος να αποδείξει ότι είναι "in" και είναι σοβαρός άνθρωπος, πράγμα που φαίνεται σε κάθε της φράση.)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη