Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

25 Ιουν 2012

ΝΟΔΕ Καβάλας: "Παλέψαμε για τη νίκη"

Σε ρεπορτάζ που «αναρτήθηκε» στο taxalia ,στις 20-6-12, με τον επίτιτλο «το «μπράβο» του Πανίκα», περιλαμβάνoνται οι πληροφορίες ότι α) «σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επικοινώνησε με τους προέδρους των ΝΟΔΕ τους οποίους επισκέφθηκε κατά την προεκλογική περίοδο…για να τους συγχαρεί» και β) «ότι οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ είπαν στον κ. Π. Ψωμιάδη ότι οι..
επισκέψεις του λειτούργησαν καταλυτικά, διότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κομματικός μηχανισμός ήταν κοιμισμένος και ξύπνησε χάρη στη δική του έντονη και δυναμική παρουσία».
Επειδή,κατά την αρχαία ρήση «φιλτέρα η αλήθεια», σας πληροφορώ ότι εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, ουδέποτε αναφέρθηκα ή υπαινίχθηκα ή με οιοδήποτε τρόπο χαρακτήρισα τη στάση του κομματικού μηχανισμού της Καβάλας ως στάση κοιμισμένη .
Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να ευσταθεί μια τέτοια παραδοχή τη στιγμή που όλος ο μηχανισμός αυτός επί εβδομάδες είτε με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα είτε με τις τοπικές επιτροπές του είχε αποδυθεί σε πολυμέτωπο αγώνα, ακόμα και απέναντι σ΄αυτούς που αν και Νεοδημοκράτες απείχαν από αυτόν;
Ο κ. Ψωμιάδης είχε, πράγματι , την ευγένεια να μου τηλεφωνήσει και να με συγχαρεί.
Ανταπέδωσα και εγώ τα συγχαρητήρια για τον αγώνα του, χωρίς να «ατιμάσω» τη σχέση με τα στελέχη της Καβάλας.
                                                                           Με τιμή
                                                            
                                                                  Κ.Ε.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
                                                              Πρόεδρος ΝΟΔΕ Καβάλας      
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη