5 Ιουν 2012

Μα κάνουν τέτοια πράγματα οι καθηγητές των σχολείων της Θεσσαλονίκης;

ΘΕΜΑ: «ΒΡΑΒΕΙΟ GUINNESS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ »
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Το Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ. & Θρησκευμάτων, αφού :

Α) Απεγκλώβισε μετά από δύο μήνες τα Υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών ως προς τη λειτουργία τους και
Β) Νομοθέτησε για τη μη παρουσία των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Πειθαρχικά Συμβούλια [μιας και οι αιρετοί ως πλειοψηφία ( 2μέλη στα 5) !!!!! διαμορφώνουν τις αποφάσεις αυτών των οργάνων υπέρ των εκπαιδευτικών]

Θα πρέπει τώρα να μας απαντήσει τι έπραξε ή τη πρόκειται να πράξει στο παρακάτω γεγονός:

Συνάδελφος ΠΕ11 με πλήρες ωράριο εργασίας σε δύο σχολικές μονάδες (της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης) κατόρθωσε στο επίπεδο της «ευγενούς άμιλλας μεταξύ των τμημάτων των μαθητών των δύο συστεγαζόμενων σχολείων» να ορίσει σε συνεργασία με τους προγραμματιστές και τους Διευθυντές των δύο σχολείων, το εβδομαδιαίο υποχρεωτικό της ωράριο έτσι ώστε την ίδια μέρα και τις ίδιες ώρες να απασχολείται και στα δύο σχολεία φυσικά με διαφορετικά τμήματα. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να κάνει λιγότερες ώρες από το υποχρεωτικό της ωράριο κάθε εβδομάδα και ταυτόχρονα να έχει ημέρες κατά τις οποίες δεν εργαζόταν σε κανένα από τα δύο σχολεία.
Στα πλαίσια της διαφάνειας και της διαύγειας των αποφάσεων που τόσο πολύ μας τονίστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια περιμένουμε την κκ. Υπουργό Παιδείας αφού θεωρεί σωστή την εν λόγο ενέργεια, να τιμήσει την εκπαιδευτικό με το βραβείο GUINNESS, μιας και η συγκεκριμένη ενέργεια πέρασε απαρατήρητη για έξι μήνες στην αυλή του ίδιου συγκροτήματος από την υπηρεσία.
Στα πλαίσια της ανάγκης των μαθητών να αθλούνται μεταξύ διαφορετικών τμημάτων για καλύτερη αθλητική απόδοση ειδικά στα ομαδικά αθλήματα ίσως θα πρέπει το πρώην Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το ΥΠΔΒΜΘ να προτείνουν την συγκεκριμένη δράση στο μέλλον όπου μπορεί να μας λείπουν και οι Γυμναστές !!!!!!!!!
(Να μην ξεχνάμε ότι φέτος το ΥΠΔΒΜΘ ξέχασε να στείλει 28 Γυμναστές στο Νομό Θεσσαλονίκης ως και το τέλος Μαρτίου 2012 ενώ πλεόναζαν στην υπόλοιπη Ελλάδα !!!!!!).

Με εκτίμηση,
...
(ήταν μια επιστολή καθηγητή που γνωστοποιεί στους συναδέλφους του, πώς κάποιοι τη βγάζουν ...λούφα και παραλλαγή)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη