13 Ιουν 2012

Σχόλιο στο : Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη βία

Καλησπερα σας,

Με αφορμή το ανωτέρω (http://taxalia.blogspot.com/2012/06/blog-post_983.html) θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση στην κ.Μπακογιάννη.

Με ξεχωριστή ευαισθησία και περίσσια αυταπάρνηση όχι μόνο καταδικάζετε, αλλά πάτε ακόμα παραπέρα απειλώντας οτί θα δερνατε τον Κασιδιάρη.
Κανένα πρόβλημα, τόσες μέρες όλη η χλωρίδα και η πανίδα που έχει πρόσβαση σε βήμα καταδίκασε το επεισόδιο και εγώ μαζί σας φυσικά.
Θα ήθελα όμως να μου απαντήσετε πως γίνεται και αφήνετε τις ευαισθησίες σας στο σπίτι όταν κάθεστε στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους του σύριζα, οι οποίοι είναι γνωστό οτι
πολλοι από αυτούς αποτελούν υμνητές, ένθερμοι υποστηρικτές, συνήγοροι υπεράσπισης της 17Ν , πυρήνων της φωτιάς κ.α ευαγή ιδρύματα και οργανώσεις, ένοπλες ληστείες, όλων των ειδών των κοινωνικών αγώνων τελος πάντων.
Πως γίνεται και τα προσπερνάτε όλα αυτά ειδικά εσείς που έχετε προσωπικές πληγές, οδυνηρές και αμέτρητα ασυγχώρητες από τους άπειρους χειρισμούς ενός ερασιτέχνη πολιτικού και τους αναγνωρίζετε σαν ισότιμους εταίρους ενός διαλόγου, κάθεστε στα ίδια τηλεοπτικά τραπέζια και (φαντάζομαι) στα διαλείματα λέτε και τα αστειάκια σας.

Ενας νεαρός πολιτικός όταν πέσει στην αρένα με τα λιοντάρια δικαιούται και είναι πολυ πιθανό μάλιστα να κάνει λάθος, οχι μόνο ένα αλλά πολλα και αυτό εσεις κ.Μπακογιάννη με την μακρόχρονη πορεία σας στον πολιτικό στοίβο το γνωρίζετε καλυτερα από τον κάθενα. Σε κάθε περίπτωση θα περίμενα να είστε το ίδιο αυστηρή και απόλυτη -πιστή στις αρχές σας βέβαια- με όλους.

φιλικά,

Θ.Ε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη