24 Ιουν 2012

Εσείς ξέρετε τι είναι το CEDEFOP;

To CEDEFOP ("Ευρωπαικό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης") είναι θεωρητικά, ο οργανισμός που στηρίζει την ευρωπαϊκή πολιτική για την ανάπτυξη. 
Πρακτικά, είναι ένα ακόμη "ίδρυμα", που πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι της Ευρώπης, για να περνά καλά μια..
κλειστή κάστα ανθρώπων, που "δουλεύει" σε αυτό, με πενιχρά αποτελέσματα.

Είναι ένα από τα πολλά ιδρύματα της "συμμαχίας των πρόθυμων", που προσηλυτίζουν στελέχη, τα οποία στρατεύουν στον ιερό σκοπό της διαιώνισης της "νέας τάξης", η οποία στηρίζεται στην παγκοσμιοποίηση: τη μετατροπή δηλαδή ανθρώπων, λαών και εθνών σε μια ομογενοποιημένη και απόλυτα ελεγχόμενη μάζα καταναλωτών.

Έτσι, δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι οι Έλληνες υπάλληλοι του Ευρωπαϊκού αυτού Οργανισμού,  πιθανότατα Θεσσαλονικείς (το cedefop είναι την Πυλαία), μετέφρασαν το κομμάτι του site που αφορά το "ευρωδιαβατήριο", αναγράφοντας τη γλώσσα της FYROM, ως "μακεδονικά" (http://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae/templates-instructions).

Κομμάτι της εθνομηδενιστικής ελίτ είναι κι αυτοί, που εντάχθηκαν στη "συμμαχία των πρόθυμων". Άλλωστε οι συνθήκες εργασίας και οι αποδοχές στο cedefop, θυμίζουν τα 30 αργύρια. Εύκολο είναι να τ΄αρνηθείς; Ποιός ασχολείται με το έθνος και την πατρίδα την ώρα που σου προσφέρουν τόσα δώρα, για να γίνεις "πρόθυμος";

(δείτε περισότερα από τη ζωή της ελίτ που πληρώνουν τα κορόιδα εδώ: http://www.facebook.com/Cedefop)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη