23 Ιουν 2012

Σήμερα η παρέλαση των gay στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν χθες, με τη συμμετοχή πάνω από 50 μελών της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, οι εκδηλώσεις του "1ου Φεστιβάλ Υπερηφάνειας", χωρίς φυσικά κανένα πρόβλημα και καμία διαμαρτυρία. Οι εκδηλώσεις δεν είχαν την..
αναμενόμενη συμμετοχή, παρά την τεράστια δημοσιότητα που έδωσαν gay δημοσιογράφοι, σε δήθεν αντίδραση Άνθιμου, για να κάνουν ντόρο, χρησιμοποιώντας τις γνωστές επικοινωνιακές τακτικές περί δήθεν αντιδράσεων. Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν ασχολήθηκε ούτε δευτερόλεπτο με την ιστορία, αλλά η προπαγάνδα των κλισέ, βρήκε -λίγο αυτή τη φορά- έδαφος, για να προωθήσει -με μικρή επιτυχία- επικοινωνιακά την ιστορία. Προφανώς, θα ακολουθήσουν και δυό - τρείς προβοκάτσιες, με συνθήματα που θα γράψουν οι opinion makers εναντίον τους, ίσως και ένας-δυό "στημένοι" διαμαρτυρόμενοι, για να πάρει δημοσιότητα το γεγονός. Παλιά επικοινωνιακά κόλπα...

Φυσικά, όλοι οι Θεσσαλονικείς, αντιλαμβάνονται ότι οι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τραβεστί κλπ, έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και να είναι υπερήφανοι για αυτόν και φυσικά κανείς δεν αντιδρά, ούτε θα αντιδράσει ποτέ. Ο σεβασμός στους ανθρώπους αυτούς είναι αυτονόητος και αδιαπραγμάτευτος. Αυτοί που θέλουν σφαλιάρες είναι όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομα του Άνθιμου, για να "συσπειρώσουν". 

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σήμερα με παρέλαση που θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, γύρω στις 9μμ, σε συνθήκες αφόρητης ζέστης και είναι πιθανό να απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη