25 Ιουν 2012

O Γ.Μπουτάρης τίμησε το International Propeller Club

Το International Propeller Club , Port of Thessaloniki διοργάνωσε με επιτυχία το ετήσιο δείπνο για την ενίσχυση του “Pinewood American Schools of Thessaloniki” με κεντρική ομιλήτρια την Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα κα. Jenny Bloomfield και θέμα..
τις «Αλληλεπιδράσεις μεταξύ της Εκπαίδευσης και της Επιχειρηματικότητας», στις 21 Ιουνίου 2012, στο The Met Hotel. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννης Μπουτάρης, , ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Δημήτριος Λακασάς, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του Anatolia College, κ. Πάνος Βλάχος και πολλοί άλλοι από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλη του Προξενικού Σώματος.

 Στην έναρξη της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Propeller Club Θεσσαλονίκης, κα. Αίνη Μιχαηλίδου καλωσόρισε την Πρέσβη και το κοινό και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όπως είναι η απονομή της θεσπισμένης στη Μνήμη του Κώστα Γιακουμή, Προέδρου του Propeller Club και μέλους του Αμερικανικού Σχολείου Pinewood, υποτροφίας. Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η Πρόεδρος, κα. Αίνη Μιχαηλίδου αφού τόνισε ότι είμαστε πολίτες μιας ιστορικής πόλης-λιμάνι αναφέρθηκε στη δραστηριότητα του Propeller Club Θεσσαλονίκης και το ρόλο του στη δραστηριότητα των επιχειρηματιών και επαγγελματιών της πόλης, όχι μόνο στον ναυτιλιακό, αλλά και στον κλάδο των επιχειρήσεων και υπηρεσιών, καθώς η παραγωγή και η ναυτιλία είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες. 

 Εν συνεχεία στους παρευρισκομένους απευθύνθηκε σε άπταιστα ελληνικά η Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κα. Jenny Bloomfield, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία της σωστής εκπαίδευσης για τους νέους, καθώς μπορεί να τους προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και ένα καλύτερο μέλλον. Μάλιστα αναφέρθηκε στην Αυστραλία, λέγοντας ότι μέσω της εκπαίδευσης, της ανεξαρτησίας που έχουν τα Πανεπιστήμια και της συνεργασίας τους με επιχειρήσεις, οι οποίες επιτρέπουν την ενίσχυση της καινοτομίας, της ευρηματικότητας, της παραγωγικότητας και εν γένει του επιχειρείν, έχουν καταφέρει να παρέχουν στους νέους ευκαιρίες για να επιτύχουν. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της η Πρόεδρος του Propeller Club Θεσσαλονίκης, κα Αίνη Μιχαηλίδου προσέφερε στην Πρέσβειρα κα. Jenny Bloomfield αναμνηστική πλακέτα. Τέλος, στο βήμα ανέβηκε η Dr. Roxanne Giampapa, Διευθύντρια του Pinewood American Schools of Thessaloniki, η οποία αφού αναφέρθηκε στο έργο του σχολείου, κάλεσε την κα. Αίνη Μιχαηλίδου να βραβεύσει τον αριστεύσαντα μαθητή, ο οποίος λαμβάνοντας το βραβείο του ευχαρίστησε την Πρόεδρο και όλους τους παρευρισκόμενους.

(στη φωτογραφία του Νώντα Στυλιανίδη, ο Δήμαρχος ανάμεσα την Πρέσβη της Αυστραλίας Jenny Bloomfiled και την Πρόεδρο του IPC Αίνη Μιχαηλίδου)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη