29 Ιουλ 2012

Aπάντηση στον κ. Χρήστος Μαγγούτα (Βούλα Παπαχρήστου: Από το βάθρο στο βόθρο )

(απάντηση στο άρθρο που δημοσιεύθηκε εδώ)
Αγαπητέ συνέλληνα έχεις μπερδέψει τις βούρτσες με κάποια άλλα ομοιοκατάληκτα αντικείμενα.

Κατ'αρχήν το σχόλιο περί κουνουπιών ήταν ανόητο και επιπόλαιο. Το ζήτημα είναι το είδος της ποινής που είναι βαρύτατη. Στην Ελλάδα θεμελιώθηκε η έννοια της δικαιοσύνης, η οποία προσεβλήθη βαναύσως από την ΕΟΕ με το να μην γίνει η ενδεδειγμένη πειθαρχική διαδικασία.
Θυμάσαι τι βλακείες κάναμε στα είκοσί μας; Αλλά θα ήθελα να σχολιάσω τα περί πολυπολιτισμικότητας που αναφέρεις....
Η διαφορά είναι ότι οι χώρες τις οποίες επικαλείσαι έγιναν πολυπολιτισμικές από δική τους ανεξάρτητη πολιτική επιλογή και όχι ως αποτέλεσμα πολιτικού πολέμου αλλοίωσης της Εθνικής τους σύστασης από ξένα και εντόπια κέντρα αποφάσεων όπως έχει γίνει στην Ελλάδα με τους κάθε λογής Ισλαμιστές και Αφρικανούς δολοφόνους άλλων αφρικανών ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟΎΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ στην Αφρική. 

Ως προς τους Έλληνες μετανάστες που πήγαν συγκροτημένα στις ΗΠΑ μέσω του Ellis island ,ας μη το εξισώνουμε  με  την έλευση των Αλβανών επί παραδείγματι, οι οποίοι άφησαν ελεύθερους τους στυγερούς εγκληματίες των Αλβανικών φυλακών  και αυτοί ήλθαν στην Ελλάδα για να μας προσφέρουν ειρήνη και συναδέλφωση.

Το λογικό, η Ελλάδα έπρεπε να δεχθεί συγκροτημένα έναν συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών βάσει πλαφόν όπως γίνεται στις ΗΠΑ και αλλού. Αν θυμάσαι πριν αρκετά χρόνια Αιθίοπας δημοσιογράφος είχε  κάνει αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Ολυμπιακής για να μην απελαθεί. Κάτω από την πίεση των θολοκουλτουριάρηδων ,η πολιτεία ναι του χορήγησε άσυλο παρά το ότι κρατούσε ένα μαχαίρι στον λαιμό μίας αεροσυνοδού. Εκεί είχε φτάσει από τότε η παράνοια.


Ως προς το '' να εκτελούνται κατά την είσοδο τους στην χώρα'' , θα ήταν χρήσιμο να πας ο ίδιος πειραματικά και να προσπαθήσεις να περάσεις παράνομα τα σύνορα του Πακιστάν ή της Νιγηρίας και μετά αν ζήσεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Αν μας λες τώρα ότι εμείς πρέπει να έχουμε πιο μετριοπαθή προσέγγιση από τους αδελφούς πολυπολιτισμιτιώτες έχεις βάλει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια.

Αν αλλοιωθεί αγαπητέ το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ θα  είσαι ένα τίποτα στην φιλόξενη χώρα όπου ζεις. Είσαι, γιατί ΕΙΝΑΙ το Εθνικό κέντρο.

Φιλικά πάντα.

Κώστας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη