5 Ιουλ 2012

Στάγκο πάρτο αλλιώς...

Άλλες τρεις απολύσεις, λοιπόν, στη ΔΕΠΘΕ και για μια ακόμη φορά δεν τρέχει κάστανο. Τρία μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της εκδικητικής μανίας του δημάρχου με το σκουλαρίκι, του "παιδιού από την Αθήνα" και των παρατρεχάμενών τους και κανένας από το δημοσιογραφικό συνάφι δεν αντιδρά. Μόνο...
ο Χρίστος Μάτης έκανε μια δήλωση ενώ η ΝΔ Θεσσαλονίκης σημειώνει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άρση της "απαράδεκτης αυτής απόφασης".
Το θέμα όμως είναι πιο σοβαρό. 
Φανταστείτε μόνο τι θα είχε γίνει αν, λέμε αν, οι απολύσεις είχαν γίνει επί διοίκησης Παπαγεωργόπουλου και αφορούσαν δημοσιογράφους που πρόσκεινται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Σήμερα όμως δεν κουνιέται φύλο!!!!

Ο φυτευτός της Αθήνας, λοιπόν, ο άνθρωπος που του έδωσαν τη διεύθυνση της δημοτικής ραδιοτηλεόρασης επειδή καθάρισε για την πάρτη του ο Σπύρος Βούγιας, καθώς δεν μπόρεσε να τον βολέψει κάπου στην ΕΤ-3 μιας και δεν υπήρχε μια καρέκλα για αυτόν στην Αγία Παρασκευή της Αθήνας, έχει βαλθεί να εξαφανίσει κάθε δημοσιογράφο ο οποίος δεν έχει "προσκυνήσει" το σύστημα Μπουτάρη.

Βλέπετε, εκεί μέσα υπάρχουν πολλοί χαμαιλέοντες και πολλοί οπαδοί της ρήσης "με λενε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω".

Δεν τους αδικούμε καθώς στις περίεργες ημέρες που ζούμε, ο κάθε ένας κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σώσει τη δουλειά του. Υπάρχει όμως και αξιοπρέπεια ρε παιδιά...

Κάθε μη "Μπουταρικός", "πρωτοβουλιακός", "φιλότουρκος" ή "φίλος των γκέϊ" είναι ανεπιθύμητος στο προχώ κανάλι που θέλει να δημιουργήσει ο Φίλιος Στάγκος και η παρέα του.

Η αλήθεια είναι οτι οι τρεις απολύσεις έγιναν δεκτές με χαμόγελο από πολλούς στο κτίριο επί της Νικολάου Γερμανού. Λησμονούν όμως πως όταν πάρει φωτιά στο σπίτι του γείτονα, γρήγορα η φωτιά θα απειλήσει και το δικό σου.

Και τότε δεν θα τους γλυτώσει κανένα like ακόμα και στις πιο ανόητες αναρτήσεις των προϊσταμένων σου στο facebook.

Και κάτι ακόμα.
Επίσης είναι αστείος ο ισχυρισμός της διοίκησης της ΔΕΠΘΕ ότι οι απολύσεις έγιναν με κοινωνικά κριτήρια. Τέτοιες μ@#$@%^ες ούτε ο Τσίπρας δεν θα έγραφε Φίλιε.
Τι σε νοιάζει όμως εσένα; Έτσι και αλλιώς εσύ ήρθες στα μέρη μας με μια μόνο αποστολή, να εκτελέσεις τη... δουλειά που σου ανέθεσαν οι εργοδότες σου.
Άξιος ο μισθός σου λεβέντη μου...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη