21 Ιουλ 2012

Δηλώνω υποστηρικτής του Νίκου Νικολόπουλου

Ποιός Κακλαμάνης; 
Νικολόπουλος με τα χίλια για Γραμματέας του κόμματος! Αυτή είναι υποψηφιότητα! Κανονικά, με την κατάθεση της υποψηφιότητας του, ο Νικήτας και οι άλλοι θα έπρεπε..
να παραιτηθούν υπέρ αυτού του πολιτικού ανδρός, που έδειξε πόσο ανεξάρτητος -όχι, μη κάνετε συνειρμούς του ανεξάρτητος με τους "Ανεξάρτητους"- και δυναμικός είναι. Αλλά και πόσο ωραία μπορεί και εξηγεί τα ανεξήγητα. Είμαι απολύτως βέβαιος οτι θα εξηγήσει και την ανεξήγητη...υποψηφιότητα του.
Δηλώνω υποστηρικτής του Νικολόπουλου γιατί είμαι σίγουρος οτι αδίκως κάποιοι τον κατηγορούν. 

Ο Νικολόπουλος απάντησε σε όλα καθαρά και ξάστερα:

1. Τι δεν καταλάβατε; Γιατί παραιτήθηκε απο υπουργός; Το είπε: Διαπίστωσε οτι δεν γίνεται επαναδιαπραγμάτευση με την Τρόικα. Εντάξει, συμφωνώ δεν καταλάβατε γιατί την προηγούμενη
μέρα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της μη επαναδιαπραγμάτευσης. Σιγά το πράγμα. Μπορεί να μην κατάλαβε και ο ίδιος!

2. Τι δεν καταλάβατε; Γιατί δεν πήγε στον πρωθυπουργό όταν τον κάλεσε, αλλά δημοσιοποίησε την παραιτησή του; Ε, καί; Τι πειράζει που δεν το καταλάβατε; Μπορεί να το καταλάβετε αργότερα...

3.Τι δεν καταλάβατε; Γιατί βάζει τώρα υποψηφιότητα για Γραμματέας του κόμματος; Πως δηλαδή θα είναι Γραμματέας στο κόμμα, ενώ παραιτήθηκε απο την κυβέρνηση γιατί δεν επαναδιαπραγματεύονταν; Αυτό ομολογώ είναι το μόνο...που δεν κατάλαβα κι εγώ. Ανεξήγητο μου φαίνεται, αλλά είμαι πεπεισμένος οτι και γι αυτό θα έχει εξήγηση ο Νικολόπουλος, όπως είχε και για όλα τα παραπάνω!

Παναγιώτης Παπακωστόπουλος
Σύμβουλος έκδοσης Εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΔΑ" Καρδίτσας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη