23 Ιουλ 2012

Που το πάει ο Νικολόπουλος;

Την αντίθεσή του στην ψήφιση νέων μέτρων για τον περιορισμό δαπανών, στις οποίες δεν είχε αναφερθεί προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία, τόνισε σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, ενώ ανακοίνωσε... την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

«Εγώ δεν θα ψηφίσω μέτρα, που δεν είχαμε εξηγήσει και συμφωνήσει με το ελληνικό λαό, πριν από τις εκλογές», είπε σε δημοσιογράφους και παράλληλα έκανε λόγο για αήθεις επιθέσεις σε βάρος του από μερίδα του τύπου.

Όσον αφορά στην υποψηφιότητά του υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία, ειδικά σήμερα, οφείλει να προσδιορίσει επακριβώς την σχέση μεταξύ κόμματος και κυβέρνησης» και πρόσθεσε: «Άποψή μου είναι πως το κόμμα, όταν είναι στη κυβέρνηση, θα πρέπει να λειτουργεί ακόμα πιο δραστήρια, διατηρώντας την δική του αυτοδυναμία και το δικαίωμα έκφρασης άποψης, αφού αυτό εκφράζει την φωνή της βάσης, την οποία και πρέπει να μεταφέρει προς τη κυβέρνηση».

Ακόμα, όπως είπε «κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν μπορεί να χαράσσει πολιτική ερήμην της βάσης, αλλά επειδή κάθε κυβερνητικό στέλεχος έρχεται 'πρόσωπο με πρόσωπο' με την αλήθεια και τις ανάγκες της χώρας, οφείλει να τροφοδοτεί αυτή την αλήθεια στην βάση, συνδιαμορφώνοντας την ακολουθούμενη πολιτική».

Τέλος, πρότεινε την εκλογή του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής από το Συνέδριο του κόμματος.

24h NewsRoom
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη