25 Ιουλ 2012

Την είπε στην Τροϊκα

Όχι σαν κάτι "κότες" δικούς μας που είναι εξπέρ στο yes master!
Οργιάζουν τα δημοσιεύματα σχετικά με την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Υπουργού Εργασίας Σωτηρούλας Χαραλάμπους και της Ρουμάνας εκπροσώπου του ΔΝΤ, Ντέλιας Βελκουλέσκου.
Σύμφωνα με το sigmalive.com κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ της εκπροσώπου του ΔΝΤ, Ντέλιας Βελκουλέσκου και της Κύπριας υπουργού Εργασίας, η υπουργός είπε ότι πρέπει να εξετάσουν τρόπους... αύξησης των εσόδων του δημοσίου και όχι περικοπές μισθών.

Η κ. Βελκουλέσκου, που κατάγεται από τη Ρουμανία, απάντησε ότι στις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης υπήρξαν περικοπές κατά 25%.

Η απάντηση της κ. Χαραλάμπους δεν άντεξε και απάντησε μεταφέροντας στην Ρουμάνα εκπρόσωπο, ότι στη Κύπρο έχουν μεταναστεύσει πολλοί πολίτες του πρώην ανατολικού μπλοκ, λόγω ακριβώς αυτών των πολιτικών που ακολουθήθηκαν.

Η απάντηση της κ. Χαραλάμπους ήταν ότι οι περικοπές στους μισθούς ανάγκασαν τους πολίτες να μεταναστεύσουν και για αυτό και μειώθηκε η ανεργία στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

«Δεν υπήρξε ποτέ αντιπαράθεση αλλά είμαστε σε μία διαδικασία διαλόγου» δήλωσε η Υπουργός Εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

24h NewsRoom
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη