5 Ιουλ 2012

Με ποιόν τα... πήρε ο Δώνης;

Με αισιόδοξο μήνυμα για την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει της σεζόν 2012-2013, αλλά και επιθετικές δηλώσεις για τη στάση που κράτησαν ο... Μπούντιμιρ και ο ατζέντης του απέναντι στον «Δικέφαλο», αποχαιρέτισε ο Γιώργος Δώνης τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης (5/7) για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων».

Για τη δουλειά που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστεί στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2012-2013 ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», πριν η αποστολή του «Δικέφαλου» επιβιβαστεί στο αεροπλάνο: «Το σημαντικό είναι η καλή προσπάθεια. ‘Ολα κυλάνε ομαλά και πάμε στο βασικό στάδιο να δούμε πως συμπεριφέρονται οι παίκτες. Θα είναι η συνέχεια της δουλειάς που έγινε εδώ στο κομμάτι της οργάνωσης και της τακτικής -και αμυντικά και επιθετικά».

Για το πως περιμένει να ανταποκριθούν οι παίκτες του στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και για τους νέους ποδοσφαιριστές που περιμένει να ενσωματωθούν στο ρόστερ είπε: «Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτήν. Να καταλάβουν οι παίκτες πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες. Είναι πολλά πράγματα σε μία προετοιμασία και ελπίζω όλα να κυλήσουν όπως πρέπει. Θα έχουμε τον Κουμαλό το Σάββατο (7/7). Θέλουμε όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, όμως, υπάρχουν κάποια θέματα, όπως είναι η απουσία των διεθνών και η συγκυρία της εποχής που δεν είναι εύκολο οι παίκτες να πούνε το ναι».

Ο Δώνης βγήκε επιθετικά στο θέμα Μπούντιμιρ, ο οποίος προτίμησε την Κύπρο αντί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Χειρίζομαι αυτή την υπόθεση εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από τον Μπούντιμιρ, αλλά και από τον ατζέντη του. Μιλάμε για παίκτη που θα ήταν εναλλακτική λύση. Δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα και θα του δίναμε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε ο Μπούντιμιρ, γιατί θέλω παίκτες που τιμούν τον λόγο τους».



Πηγή:Sport2310.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη