17 Ιουλ 2012

Η σημαντική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ

Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει την ενεργητικότητά της και την ευαισθητοποίηση της πάνω σε θέματα που απασχολούν τους νέους και ιδιαίτερα την επαγγελματική τους αποκατάσταση ούκο λίγες φορές και με πολυάριθμες δράσεις. Ίσως η πιο σημαντική πρωτοβουλία που έχουν πάρει οι γαλάζιοι νεολαίοι πάνω στο συγκεκριμένο τομέα είναι η δημιουργία του epixero.info

Πρόκειται για έναν διαδικτυακό τόπο που πλαισιώνει με τον καλύτερο τρόπο τόσο τις ανάγκες κάθε νέου που αναζητεί τόσο επαγγελματική αποκατάσταση όσο και τις σωστές συμβουλές που είναι απαραίτητες για να κάνει τα πρώτα του βήματα στην αγορά εργασίας. Χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχουν οδηγίες για όλα όσα χρειάζεται κάποιος να ξέρει που αναζητεί εργασία, όπως για παράδειγμα οδηγίες για δημιουργία βιογραφικού, σωστής αναζήτησης συστατικών επιστολών και όλα όσα αφορούν τις επαγγελματικές συνεντεύξεις.

Το σημείο που κάνει την γαλάζια πρωτοβουλία “επιχειρώ” να είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτη, είναι η συνεχής ενημέρωση, καθώς μέσω του εβδομαδιαίου newsletter που παρέχει σε κάθε εγγεγραμμένο, προσφέρει συνεχή ενημέρωση για όλα τα προγράμματα που αφορούν νέους επίδοξους επιχειρηματίες και ανέργους, καθώς και προκηρύξεις που τρέχουν ανά περίοδο.

Προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης για ΑΜΕΑ, ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και προγράμματα απασχόλησης ανέργων για όλες τις περιφέρειες της χώρας, κρατούν τον επισκέπτη σε συνεχή ενημέρωση.

Με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύεται ότι ακόμα και μέσα στην κρίση, με τη σωστή προσπάθεια και ενημέρωση υπάρχουν ευκαιρίες, και οι ΟΝΝΕΔίτες έχουν φροντίσει να το υπενθυμίζουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ: http://epixeiro.info/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη