23 Ιουλ 2012

Η λύση για την ΕΥΡΩΠΗ είναι να έρθουν ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!


Το Vlavo Undertainment προχώρησε, σε μια βαθιά μελέτη του Ευρωπαϊκού προβλήματος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για να έρθει η κατάσταση στα ίσα της, πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω στην Ευρώπη!
Με μια απλή κίνηση αλλάζουν τα γεωπολιτικά δεδομένα! Φτάνει να ..
υπάρξει βέβαια βούληση! Και όπως είπε ο αχώνευτος Κοέλιο, όταν θέλουμε κάτι πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει! Και στην προκειμένη περίπτωση χρειαζόμαστε τη βοήθεια του!

Έτσι λοιπόν, αν υποθέσουμε ότι ο χάρτης της Ευρώπης έχει διαμορφωθεί έτσι, τότε:


Η Ελλάδα μας γίνεται αυτόματα Δανία, χωρίς δύσκολες μεταρρυθμίσεις και ζόρια! Εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο έρχονται να δούνε τα Fjiord της Πελοπονήσου, ή το βόρειο Σέλας στις ακτές της Κρήτης που βρίσκεται στον Αρκτικό κύκλο, μαζί με την Κύπρο! Η πρώην ανατολική μεσόγειος έχει μεταφερθεί στη βόρεια θάλασσα, οπότε εκμεταλευόμαστε τα σίγουρα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Νορβηγίας, αντί να ψαχνόμαστε με ΑΟΖ και Τουρκίες…
Αντίθετα η Τουρκία έχει πια να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία, την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, χώρες πολυπληθείς που τσαμπουκαλεύονται καλύτερα από τη μικρή Ελλάδα!  Η δε Σκωτία γίνεται η πρώτη μπουζουκομάνα, καθώς πληθώρα ελλήνων επιχειρηματιών της νύχτας μετακομίζουν εκεί, μιας και βρίσκεται στο παλιό γεωγραφικό μας πλάτος, αλλά δε χρειάζεται πια να μεταφέρεται το ουίσκι!

Η συνέχεια εδώ  http://www.vlavo.org/main/?p=6653


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη