12 Ιουλ 2012

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Καλαφάτης με τους συναδέλφους του

Θα διαψεύσουμε στην πράξη και θα απογοητεύσουμε όσους κατασκευάζουν σενάρια φαντασίας λέει ο υπουργός Αναπληρωτής Σταύρος Καλαφάτης σε όσους του μιλούν για δημοσιεύματα που ..
αναφέρονται σε δήθεν τριβές και έριδες, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Βεβαιώνει, πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε ως προς την κατανομή των αρμοδιοτήτων, ούτε ως προς την εγκατάστασή τους. Ούτε από τον ίδιο, ούτε από τον υφυπουργό κ. Μ. Παπαγεωργίου, αλλά ούτε και από τον υπουργό καθηγητή κ. Ε. Λιβιεράτο.
Είναι, άλλωστε, όλοι σε συνεχή και στενή συνεργασία. Και βέβαια δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι ως προς τις αρμοδιότητες, αφού ο καθένας έχει στο χαρτοφυλάκιό του περισσότερα από όσα ανέμενε. Ο κ. Στ. Καλαφάτης, για παράδειγμα, έχει πέραν των άλλων και το κομμάτι του ΕΣΠΑ, που αφορά στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Ενώ ο κ. Μ. Παπαγεωργίου, πέρα από την Ενέργεια, ανέλαβε και τον Ορυκτό Πλούτο.
Σε πλήρη αντίθεση με πολλά από τα γραφόμενα είναι και το γεγονός ότι ο κ. Στ. Καλαφάτης έχει εγκατασταθεί στο κτίριο επί της οδού Αμαλιάδος 17, όπου είναι και οι υπηρεσίες για το Περιβάλλον. Αυτονόητο είναι ότι διατηρεί γραφείο στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου, για λόγους καλύτερου συντονισμού. Μόνο που κανένας δεν τον βρίσκει εκεί τις πρωινές ώρες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη