11 Ιουλ 2012

Η Ταξοπούλου, ο Πέγκας, ο Πιτσιώρας κι η ..Ζωίτσα Λάσκαρη

Γ.Πιτσιώρας - Σπ.Πέγκας
Διαβάζω σήμερα το θέμα με την παραίτηση κάποιου υπηρεσιακού παράγοντα από την υπηρεσία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού επειδή διαφώνησε με την διοργάνωση θεατρικής παράστασης με την κα. Λάσκαρη.

Καταρχάς θα ήθελα να συμφωνήσω με το σκεπτικό της απόλυτα! Λίγοι άνθρωποι μπορούν πλέον και στηρίζουν τον..
πολιτισμό με πράξεις.

Αυτό όμως που με κινητοποιεί για να σας στείλω το μήνυμα είναι το εξής. 
Προεκλογικά ως σωστός ψηφοφόρος (έχοντας επιλέξει να ψηφίσω ΠΑ.ΣΟ.Κ.) αναζήτησα τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων στην πρώτη περιφέρεια θεσσαλονίκης. Ανάμεσα σε αυτά βρήκα στην σελιδά κοινωνικής δικτύωσης facebook και τον λογαριασμό του κ. Πιτσιώρα όπου είδα σε μια εκδήλωση του (νομίζω μαζί με την κα. Καϊλη είχε οργανωθεί) την κα. Λάσκαρη να προσέρχεται και να φιλά τον κ. Πιτσιώρα. όπως έγραφε η λεζάντα ''η φίλη ζωή λάσκαρη στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη''. Μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση που μια τέτοια κυρία εμφανιζόταν σε εκδήλωση υποψηφίου που μάλιστα δεν είχε και καμία αξιόλογη παρουσία. Σήμερα λοιπόν έφαγα τον τόπο να βρω αυτή την φωτογραφία αλλά δεν υπήρχε πουθενά! Την είχαν κατεβάσει! 
(σ.σ. taxalia: μην αγχώνεστε, τα αρχεία του taxalia είναι πολύ μεγάλα ως γνωστόν, ιδού η φωτο που είχε δημοσιευθεί εκτός από το facebook και στο φίλο seleo:)


Σας παρακαλώ μέσα από το έγκριτο blog σας κάντε το ερώτημα αν ήταν έτσι.... γιατί τότε μπορεί να εξηγηθεί γιατί ο κολλητός του κ. Πιτσιώρα αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πέγκας (όπως μου είπε φίλος εργαζόμενος στο Δήμο) έβαλε τσόντα την παράσταση με την ''φίλη τους'' Ζωή Λάσκαρη!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
nickpappas1973@yahoo.com

ΥΓ taxalia: Το στέλεχος που παραιτήθηκε είναι η Ιφιγένεια Ταξοπούλου, την οποία πίεσαν να εντάξει στο θεατρικό σκέλος των εκδηλώσεων των «Δημητρίων» την παράσταση «Ρόουζ» - από το θίασο της κ. Ζωής Λάσκαρη για την οποία η ίδια είχε ουσιαστικές και αισθητικές – καλλιτεχνικές αντιρρήσεις .
«Παρά τις πιέσεις που μου ασκήσατε, σας εξέθεσα πολλές φορές, γραπτώς και προφορικώς, τα επιχειρήματά μου και, σε κάθε περίπτωση, δε συμπεριέλαβα τη συγκεκριμένη πρόταση στο θεατρικό πρόγραμμα που κατέθεσα. Παρόλα αυτά, στην τελική εισήγηση των Δημητρίων που μου έστειλε η υπηρεσία σας, για τις παρατηρήσεις μου προ της κατάθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, είδα ότι είχατε εντάξει, με δική σας πρωτοβουλία, την εν λόγω παράσταση στο πρόγραμμα του θεάτρου», έγραφε στην επιστολή παραίτησης η κ. Ταξοπούλου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη