13 Ιουλ 2012

H Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζει τις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με τα "ψωμάκια"

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου. Αναπαραγωγή στην αναπαραγωγή και κουβέντα στην κουβέντα λες και ανακαλύψαμε ξαφνικά ένα δεύτερο μποζόνιο.

Δε λέω, αναγνωρίζω την επιθυμία του αναγνώστη να βλέπει τυπωμένο μόνο ό,τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα… ας μην φτάνουμε όμως..
στην άλλη άκρη και γινόμαστε ανθρωποφάγοι.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγους μήνες αφού η παρουσιάστρια είχε γεννήσει το γιο της.

Λίγο πολύ όλες ξέρουμε ότι για να φύγουν τα κιλά της εγκυμοσύνης χρειάζεται χρόνος.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ορμόνες μιας γυναίκας που για εννιά μήνες χτύπησαν κόκκινο και δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να επιστρέψουν σε φυσιολογικά επίπεδα από τη μια μέρα στην άλλη.
η "φτιαγμένη" φωτογραφία της Χρηστίδου, που θεωρήθηκε κοροϊδία από το αναγνωστικό κοινό
Ούτε με χάρακα δεν γίνεται τέτοια επίπεδη κοιλιά ! Το παράκαναν...

Δεν είμαστε φίλες με τη Σίσσυ αλλά θεωρώ άδικο στο πρόσωπο της, να ανακαλύπτουμε ξαφνικά την πυρίτιδα ..λες και στον καθρέφτη μας δεν βλέπουμε ατέλειες ή λες και ξεχνάμε ότι το ρετούς «στρογγυλεύει» τις ατέλειες όλων ανεξαιρέτως των Ελληνίδων σταρ.

Πιστέψτε με δεν υπάρχει ούτε μια παρουσιάστρια, τραγουδίστρια ή τέλος πάντων ..celebrity-άνω των 25- που να μην έχει την ατέλεια της, μικρότερη ή μεγαλύτερη.

Όποια το αρνηθεί απλά κοροϊδεύει τον κόσμο και τον εαυτό της.

Και κάτι ακόμα γιατί αυτή η κουβέντα περι σταρ ή μη είναι και λίγο κουτή γιατί πάνω απ’όλα είμαστε όλες γυναίκες …Μην ξεχνάς λοιπόν ότι υπάρχουν οι καλές και οι κακές φωτογραφίες.

Δεν σου έχει τύχει σε κάποιες από τις φωτό των διακοπών σου, να είσαι θεά και κάποιες άλλες να τις κάνεις delete άρον άρον για να τις δούνε όσοι λιγότεροι γίνεται …κάπως έτσι συμβαίνει με όλες μας…

Άνθρωποι είμαστε …ατέλειες έχουμε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη