15 Ιουλ 2012

ΜyRock.gr τα πάντα γύρω από τη ροκ μουσική!

Διαφημίστε τη μπάντα σας και καλέστε τους φίλους σας να δουν τα δικά σας video & photos. Στείλτε mail στο info@myrock.gr και διαφημιστείτε στην κατηγορία "Greek Scene".


Το myRock.gr ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2011. Κινούμαστε στον ειδησεογραφικό χώρο, προσφέροντας καθημερινά ενημέρωση στους αναγνώστες μας σχετικά με τα μουσικά δρώμενα της Rock και Metal μουσικής σκηνής. Στις σελίδες μας, μπορείτε να βρείτε...
συνεντεύξεις καλλιτεχνών αλλά και συγκροτημάτων, κριτικές δίσκων και DVD, να διαβάσετε τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων μουσικών περιοδικών και παρουσιάσεις μουσικών οργάνων, αλλά και κατηγορίες οι οποίες απευθύνονται και σε αναγνώστες που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με το είδος το οποίο πρεσβεύουμε. Την κατηγορία του Cinema/TV στο οποίο παρουσιάζουμε όλες τις καινούριες ταινίες αλλά και τα μουσικά DVD που κυκλοφορούν, την κατηγορία Games, στην οποία ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει κριτικές και να δει video από τα αγαπημένα του παιχνίδια. Επιπλέον προσφέρουμε αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών των οποίων γίνονται στη χώρα μας αλλά και ανταποκρίσεις από αυτές. Πρόσφατα, προστέθηκε και η κατηγορία της Ελληνικής Σκηνής, στην οποία μπορεί το κάθε συγκρότημα που βρίσκεται στην Ελλάδα να διαφημίζει εντελώς δωρεάν τη δουλειά του. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και μπείτε όλοι στην παρέα του myRock,gr!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη